• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Oki doki. Fenks. Bo jeszcze mam przed salonem osy. Kąpią w ziemi nory jakieś cholerka. To je zamorduję tym specyfikiem.:dry:

Moje dziecię dziś jest w fantastycznym humorze i apetyt mu dopisuje jak ta lala!:-) Nie dość, że pierwszy raz opierniczył kaszkę ze smakiem , to jeszcze jabłuszko z bananem i mleczko do dna wypił. Normalnie jestem w szoku:szok:
Teraz gaworzy sobie słodziak na huśtawce do lusterka...hihihi:-D

Ciekawe jak tak Katiuszki Juluś. Czy poliki mu okrągleją od polskiego jedzonka i powietrza...hihih

hej!!!
Wczoraj odebralismy wynik Adama.
Posiew-ujemny!!!!!!!!!!!!!!!!!
Badanie ogólne-Ruch A-27%(ostatnio było 12%)
Ruch B-12%(ostatnio było 23%)
Ruch w miejscu 9%(ostatnio było 4%)
Plemnikibez ruchu 52 %(ostatnio było 61%)
Leukocyty 0-3(ostatnio było 2-4)
Teraz pisze,że "nieliczne zlepy plemników"(ostatnio pisała(obecne zlepy plemników)
Więc wynik jest o wiele,wiele,wiele lepszy niz ostatnio!!!Tak się cieszę,że ruch się poprawił,że nie ma bakterii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)
Acha....ostatnio ph,było 9...teraz jest 8,więc też spadło!!!:tak:Liczba plamników tez się zwiększyła!!!choć ostatnio dr.powiedział,że nie jest zle z ta ilością,a teraz widze,że jest jeszcze większa!!!!!!!!

zuzanko,mega,mega udanego urlopu!!!!cudnej pogody,słodkiego leniuchowania,pluskania w morzu,no i wypocznij za wszystkie czasy!!!!..........................................z wakacji wrócie w TRÓJKĘ:tak::tak:

kasica, chyba posta nie przeczytałaś mojego, więc podrzucam;-)

kasica no to ekstra kochana! To kiedy przystępujesz do rzeczy?
biggrin.gif

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&

zuzka :* zazdroszczę:-)

reklama
aaaaaaaaaaaa tere fere,przepraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.lipca zapisaliśmy sie na wizytę do androloga,żeby zobaczył te wyniki mojego męża,zobaczymy co powie....????,czy trzeba będzie podac leki,na zwiekszenie ruchu,czy może to nie będzie konieczne..:sorry2:?!!chcemy zobaczyc co On nam powie na temat tych wyników....a,po powrocie z urlopu chcemy wybrać się do kliniki leczenia niepłodności...chcemy podejść do iui,no ale wiadomo,najpierw wizyta,"omówienie tematu",zobaczymy co lekarz w klinice powie,ja pewnie jakieś wyniki porobic będę musiała itd....No ale taki mamy plan....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry