• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

No to pomyślności.;-) 29.lipca już za chwilę. Ja nie mogłam zajść kilka miesięcy właściwie, a po IUI za pierwszym razem. Co to kurna za cholera? Nie wiem. Może ten śluz wrogi, czy coś tam takiego... :dry:Albo jakieś leniwe plemnisiory eMa,:-p choć wyniki miał ponad normę. Trzeba było pomóc im trafić...hihihihihi:-D

reklama
zuzanka szerokości na drodze, samych dobrych fluidów, proszę brać ze mnie przykład, ze wyjazdy służą, oby coś zafasolkowąło:tak:;-)
kasica gratulacje za wyniki, teraz Twoja kolej na ustabilizowanie emocji i będzie dobrze, jak dziewczynki pisały cieszymy sie z małych rzeczy a i to zaowocuje!
tere fere Ty to masz owadów całą masę widzę:szok: uważaj żeby coś Timka nie upierniczyło:no: dzielnego masz tego syneczka, oby tak dalej:tak:
ahh czas wyjazdów urlopów, mój eM coś przebąkuje ze po ślubie może gdzieś pojedziemy, marzy mi sie nasze polskie morze, wiec może nad morze:tak:;-)

wróciłam od proktologa i gó..no załatwiłam, wchodzę a Pani do mnie, co Pani tu chciała :szok:ja w szoku, mówię ze zarejestrowana jestem a on lekarz wyszedł o 18:30 i ze mnie nikt nie przyjmie :wściekła/y: mówię ze dzis sie rejestrowałam i ze jakaś nie kumata pani była bo co chwile coś kogoś pytałam, koniec końców źle mnie zarejestrowała:angry: na jutro mam wizytę, nic tylko pogratulować kompetentnej pracownicy! kurna blaszka!!!:angry:

kobiety,dzis 29 dc. ..@ juz powinna byc,albo jej objawy!! w ciąży na bank nie jestem,więc znów cos sie pierniczy:angry::angry:...może to przez ta wysoką prolaktyne..??!!:confused::confused::confused::confused::angry::szok:...ehhhhhhhhhhhh brak słów!!kiedys miałą jak w zegarku @,a od kilku mc mi się pierniczy,dostaję pózniej.....

kasica, też mi się wydaje, że przez prolaktynę. Mnie zaczęły się problemy dokładnie wtedy, gdy zachorowała moja mama, a gdy zmarła, kompletnie przestałam miesiączkować, bo moja prl była trzycyfrowa.
Pamiętaj no stress!:-)

Szyszka po co mają rejestrację jak nie rejestrują...Oby jutro ta wizyta była warta Twojego dreptania.:happy2:

eloo
pobuuudka!! wstajemy!:-)
My jiz od 6 na nogach, Młoda w nocy co 1,5 sie budziła na cyca:szok: wczoraj na szczepieniu byłysmy wiec mam nadzieje,ze to to, bo jak jej tak zostanie to masakra:szok:
tere fere Młody juz wcina chetnie wszystko?:happy2:
Ani@k wypoczywasz sobie u mamy? ooojjjj pewnie sie obzerasz smakowitgościami;-):-)
Muma zyjesz? czy Olo Was wykonczył? zagryzł?;-):-)

koko pewnie dosypiasz kiedy my wstałyśmy...hihihihi :-D
Ja chyba też się rypnę jak młody uśnie, bo buszowałam do 24.00,:sorry2: w nocy jakaś impreza była obok,więc średnio spałam, a mały na jedzonko obudził się o 5.30, to ja walałam się godzinę, nie mogłam usnąć. Jak usnęłam, to młody przed 8.00 pobudka, bo wczoraj kimnął na dobre o 19.00.:-)

Timek średnio jeszcze je,słoiczek mały na 4 x, ale jak pisałam wczoraj zrobił ogromne postępy:-). Kaszka, banan, jabłko. on jak ja woli owoce od warzyw:tak:.

Lecę ogarnąć brzdąca i za chałupkę muszę się wziąć, bo dziś mam urodzinki, a jutro z tego powodu gości. :-):-):-)

Muma zyjesz? czy Olo Was wykonczył? zagryzł?;-):-)
Hahaha :-D No prawie ale jeszcze jakoś ciągniemy ;-)

tere fere - wszystkiego najlepszego na urodzinki !!! pociechy z Timusia i ogólnie zdrówka i spełnienia marzeń :tak::tak::tak:
A ja dziś na urodziny mojej teściowej pomykam i jedziemy w jedną stronę pociągiem !!:shocked2::-) To dopiero będzie atrakcja dla Olcia ;-);-)

kok.o podziwiam Cię z tymi pobudkami, ja już bym się wykończyła.. Nie mam siły już na takie akcje;-) Do tego jeszcze praca, ale dbaj o siebie, oki ?:-)

Szyszunia -
kiecka coraz piękniejsza , brzuszek też :-p mam nadzieję, że wreszcie dziś uda Ci się dostać do lekarza..

kasica &&&&&&&&&& ​ nigdy nic nie wiadomo, a nawet jak nie teraz to wkrótce, widzisz jaką armię M uhodował już, Ty obniżysz prl i bedzie Dzidzia jak się patrzy !:tak:

zuzanka, Aleksis
- Udanych wakacji !!!!! :-):-):-)

olapalo
- różnica wieku u nas jest spora :-p ale tak to jest jak się odkłada w nieskończoność drugie dziecko.. a potem jeszcze trrzeba poczekać aż się zjawi;-) Generalnie nie żałuję - chyba to i tak lepsze niż dwa maluchy (alex - żyjesz ??;-))

Miłego dnia !!!:-)

Dziękuję!:-)
Ostatnio właśnie o tym myślałam Muma. Tzn o pociągach, że jeszcze my to jeździliśmy PKSem, autokarami, pociągami :-)na wakacje. Choć moi rodzice mieli auto, to dla mojej frajdy jeździliśmy czym innym.:-p Ja też tak chciałabym z Timkiem. Ostatnio jedna klientka opowiadała, że wnuczka ma 14 lat a w życiu nie jechała pociągiem:baffled: i ją tak wzięła w niedziele na przejażdżkę gdzieś blisko i z powrotem. Młoda zadowolona jakby co najmniej ze dwie stówy dostała.:-D hihihihihihi Jakie to czasy nastały. :confused:
A gdzie masz teściówkę, że wygodnie pociągiem Ci do niej jechać?

Alex przydałoby się jakieś "sale" znaleźć. Jestem bardzo zadowolona z tych internetowych przecen C&A, ciuszki śliczne, zwłaszcza te rampersy, tylko szkoda, że nie pomyśleli, żeby zrobić rozpinane w kroku.

reklama
tere fere -mamy jeden samochód póki co i M jeździ nim do pracy, stąd pociągiem a M zgarnie nas z Kaliskiej bo teściowa na Retkinii;-) Jakby miał po nas przyjechac w godzinach szczytu i na Retkinię zawieźć no to sama wiesz - 1.5 - 2 godziny..

A moja Julka też pierwszy raz pociągiem jechała jak dom zbudowaliśmy ze 3 lata temu a w dalszą trasę to nigdy;-)

A było fajnie PKSem albo pociągiem na wakacje z rodzicami, ech dawne czasy...

I dzisiaj mamy też test nowej lekkiej wakacyjnej spacerówki, trochę mnie przeraża , że go nie widzę ale jemu to w ogóle nie przeszkadza - najważniejsze , że on wszystko widzi !!:-D

Co do wyprzedaży to teraz naprawdę tanio w Smyku w necie, wczoraj kupiłam kupę rzeczy za 80 PLN, 2 bluzeczki, 3 pajace i 3 bodziaki aaa i zbiór zadań z fizy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry