• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej babole:-)
Odmeldowuje sie, zyje, udało mi sie dzis nawet ciut pospać. Ostatnio siedziałam przy kompie do 3 w nocy, kilka nocy, wiec nietomna byłam. Jak juz raz po południu ubierając buty na spacer skapnęłam sie,ze ja to sie chyba dzisiaj nie wykąpałam (a przygotowałam sobie rzeczy w łazience) i mam brudne włosy to stwierdziłam ze pie..le, oddam później, ale musze sie wyspać;-):-) dobrze,ze zęby chociaz umyłam;-):-)
Aleksis szczesliwej podrózy i wypoczywajcie ile wlezie, a wracajcie juz we troje;-):-)
zuza Tobie tez udanego wyjazdu zycze, relaksiku i naładowana akumulatorów :** :-) No i pozbycia sie tych zdrowotnych kłopotów:sorry2:
Muma jak tam Oli? rany, zębaty chłopaczek z niego jest;-):-) u mojej ni widu ni słychu zębów, chociaż od 3 dni tak mi daje w kość marudzeniem,ze na melisce jade;-) pakuje piąchy i co tam ma aktualnie w łapie do buzi,wiec moze jakieś zęby sie pojawią;-)

Ja wlasnie zarejestrowałam się do proktologa, nie wierzyłam ze uda mi się na dziś, od pt się mecze z hemoroidami wstrętnymi i nie daje rady:wściekła/y:
Na rożnych www czas oczekiwania na wizytę 21, 90, 600 dni, a mnie się udało dziś, nie powiedziałam ze jestem w ciąży, powiem dopiero w gabinecie, co by się czegos dowiedzieć!
Lece na 18:45, trzymajcie kciuki, moze mi je wyrwa od razu (żart)

juz to słyszę, dieta, proszę zaparć unikać, i takie tam bla bla bla:wściekła/y::angry::no: kiedy ja to wszystko wiem :tak:i stosuje, chce konkretów i kiedy mogę je wyciąć na amen!
wezmę ze sobą czopki, pokażę co brałam, pokażę co "tam" mam i niech działa :tak:
a co lepsze jak to wylazło to nie miałam żadnych zaprać, tak samo z siebie, pilnuje siebie, bo znam ten ból za dobrze!

Myślę, że skoro pilnujesz się, to teraz przez ciążę Ci wyszły. A że masz może wrażliwe te miejsca, to może bardziej Ci dokuczają.
Małego rzuciłam na matę, włączyłam muzyczkę i skakałam na skakance...hihihihi:-D ale się upociłam. Nie wiem jak w dzieciństwie mogłam tak skakać godzinami. Kurde, myślę że szybko powinnam na ten fitness wrócić, bo jest słabo.:dry:

koko daj znać jak się pokaże jakiś zębol..

reklama
a rzadko. Ten po ciąży czasem poczuję, jak jem niedobre rzeczy i problem w kibelku jest:baffled:, ale nie boli, tylko jak się myję to czuję.

Ratunkuuuuuuuuuuuuuu, dziewczyny mamy jakąś plagę latających obrzydliwych mrówek!!!!!!!!!!!
I w domu na balkonie mi łażą i w salonie pod parapetem w środku się zalęgły. Fujjjj.
Znacie coś na to?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry