• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto "dobry" androlog we wrocku,zobaczył Adama wyniki i powiedział,ze jest wszystko ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...z tymy samymi wynikami 2 mc.pózniej pojechalismy do Warszawy i androlog badajac Adama,od razu powiedział,ze jest stan zapalny,nawet nie musiał patrzeć na wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...więc androlog,a androlog robi różnicę!!:crazy:...wole jechac pół dnia i mieć trafna diagnozę ,niz leczyc się "pod nosem"..u androloga,który pojęcia nie ma co z czym!!!!!!!!!!!!!!
A ogólnie we wrocku andrologów to jak na "lekarstwo"..bida!:(

reklama
kasica, Pewnie to był post do mnie...rozumiem.

Gatto sama się nad tym zastanawiałam, może żeby zapaszek w domku był? Np cudnie pachnąca pomarańcza na Boże Narodzenie...hmmm... No i przeczytałam obsługę tego, a to jest, żeby spryskiwać np sałatę. Taki gadżet sobie...hihihihi No ja prawie co dziennie jem sałatę lodową z cytryną i kurczakiem, więc taki śmieszny dinks nawet użyję...hihiihi

Ostatnia edycja:
hej

Ani@ka może to głupie, ale każdą tablete konsultuje z ginem, to moja pierwsza ciaza, wole byc poinformowana i spokojna;-)
Juz mam dosc tych akcji dot. du.py, ale jest lepiej:tak:
ja robię tak samo :tak: tzn. akurat problemów du.pnych nie mam ale jeżeli chodzi o jakiekolwiek tabsy - wolę trzy razy spytać :tak:

Ani@k fajnie,ze u Was wszystko ok:tak::biggrin2: ooojj pamietam to wygramolanie sie z auta:-D i na parkingach eM musiał pamietac, zeby po mojej stronie wiecej niz zawsze miejsca do wysiadania zostawiać:-D
noo.. i jak wysiadam to najpierw nogi.. potem brzuch a potem nie pamiętam głowa chyba i ręce na końcu :-D:biggrin2:

Ani@k - Obleiks ?? :-D No bez przesady, jakoś dojdziesz do siebie ;-):biggrin2: 34 tydzień, zostało samo najlepsze:rofl2::biggrin2:
najlepsze?????? no właściwie tak ;-) nie ma to jak 8 miesiąc ciąży :tak:

Ani@k jak sie czujesz?
Szyszka szalej ile wlezie :tak: bo gdzieś za 10 tygodni dowiesz się jak się czuję ;-):tak: drugi trymestr jest świetny, trzeci też.. aaaa i powiem że moje sposoby na brak zgagi zawodzą i pepsi nie za bardzo pomaga ;-):tak: ale ogólnie jest naprawdę ok!!!! :tak:

Ania - by tak Pani uaktualniła zdjęcie na kółku, hę?
obiecuję ale najpierw muszę se pstryknąć jakąś taką sweet focię ;-) jutro moze w plener ruszymy więc..
uuuuuu Martyśka dziś będzie ślicznie wystrojona, Mamusia chyba bardziej i jeszcze zmiana koloru... i Ty na moje foty czekasz?????? to ja czekam na Wasze :tak:
Tere Fere ja widziałam kiedyś w tv tą babkę która obszydełkowywuje wielkie gabaryty... fajny pomysł :tak: super że imprezka urodzinowa się udała.. ja ostatnio 30-tkę wyprawiałam na większą liczbę ludzi teraz tylko dla najbliższych (eM, Mama, Siostra i jej dzieci) na 40-tkę zaszaleję, a co!
Kasica udanego grilla :tak: i oby naprawa nie wyszłą tak drogo jak brzmią zapowiedzi..

a ja dzis wracając z naprawdę małego spaceru poczułam ciężkość i ból brzucha, zaczęłam stąpać jak gejsza ledwo do domu doszłam.. trochę się wystraszyłam, posiedziałam i poleżałam i przeszło.. już się chyba na takie eskapady nie nadaję :sorry2: i tak sobie z Synusiem pomyśleliśmy że teraz odpoczynek, odpoczynek i jeszcze raz odpoczynek ;-)

Tere F. a opowiedz trochę o tym rozpylaczu bo ja też nie wiem co jest pięć..

Ani@k spróbuj na zgagę Maalox, na prawdę jest zajebisty. Dwa łyczki i mija dolegliwość. Pytałam ginki można w ciąży. A nawet fajnie to w lodówce trzymać i takie zimne łyknąć. A o tym rozpylaczu napisałam post wyżej, no takie śmieszne to ustrojstwo:-). Tu masz wgląd:
http://www.tchibo.pl/rozpylacz-do-cytrusow-p400035002.html

Do herbaty można psiknąć, do coli, do drinka, jabłko żeby nie ściemniało...do surówki z czerw kapusty...

Ostatnia edycja:
Tere no włąśnie doczytałam.. w lidlu tak pryskają warzywa..

a właśnie ze nie tak.. otworzyl mi sie link z foto.. fajne to urządzonko :tak:

Ostatnia edycja:
Ani@k no mnie na szczęście wtedy tylko jednorazowo zgaga męczyła, może przez 1h, a od tamtej pory nic a nic!:tak:
tere fere fajny ten rozpylacz;-)

robię update 13 grobów na cmentarzu:-D:-D:-D

kurcze mam wielka ochote na pierogi ruskie, mam taka smaczna knajpkę gdzie pyszne podają i nie wiem czy sie skusić, tylko autko musiałabym odpalić, bo jak się najem to będę się musiała toczyć jak kula:-D

tere fere,jeju!!!!!!!!!!!!!!tak,o tym andrologu to było do Ciebie:sorry2:,jakos zamotałąm sie,że hej!!:tak::tak:!!!!Ja ,zmykam na dworek:P):P),bo mężus już woła na grillka i piweczko;-),więc uciekam !!
MIŁEGO WEEKENDU!!!
acha....moja siostra była ostatnio na usg...dr.powiedział,że duża kobietka sie szykuje do porodu!!!!:P):P)duża jest i sporo waży!!Ale wszystko w porzadku jest,moja siostra super się czuje,smiga po sklepach,szykuję wyprawkę ,wszystko jest oki!!!!!!!!!!!!:tak:..nawet jestem w szoku......bo na upały nie narzeka!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok:

Ostatnia edycja:
hehe Kasica a może Ty sobie dziabnęłaś piwko przed tym jak Adam wołał, co??? :-D;-):-)
Szyszka ja też miałam takie pojedyncze dni z chwilową zgagą.. od kilku dni jest inaczej...

aaa i po wypiciu pepsi zgaga przeszła.. więc zwracam honor dla pepsi z puszki ;-):-)

reklama
Ani@k no to zdrówko, tez teraz piję:-)
Piję z takiej słomki sp102.jpgeM mi zapodał:cool2: czy to jakis znak:-D:-D:-D

Załączniki

• sp102.jpg
    sp102.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 33

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry