• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto ile Twoja Cristi waży mniej więcej?:confused:
Dziś byłam na tej wiosce i był tam maluszek 10 dni młodszy od mojego i 2,5kg cięższy. Kurna, nie wiem co myśleć. Niby jedzą podobne ilości, ale taka różnica?!:szok: Zaczynam się martwić.

reklama
Tere fere klocek wazy 7 kilosow:-D nie martw sie roznicami wagowymi, waga jest rowniez zalezna od kosca, wiec jak rodzice sa masywni to dziecko tez takie moze byc. My jestesmy drobnego kosca i nasza tez wazy mniej niz jej kuzynka o miesiac mlodsza! ja sie tym wcale nie przejmuje ani nie martwie. Twoj Tim na zabiedzonego tez mi nie wyglada:-):-)

Aha, no taki grubasek niezły się wydawał, no i też o rozmiar większy jakby. Fenks. Pogody Ci nie życzę, bo jest. Popływaj i opal się ładnie.:-)

Powygłupialiśmy się z Timem od rana i teraz kima.

Buon giorno!

Tere fere
mnie tu kiedys Muma przeslala stronke do tych slawnych siatek centylowych i wg nich u mojej mlodej jest wszystko ok:tak: tez sobie moze sprawdz;-) ale tak jak Alex pisala 4 miesiace wazyc 9 kg to cholernie duzo:tak:

Alex milego dnia nad jeziorkiem!!!

Szyszka milej pracy:tak:

Hejka,

Meldujemy się my po rodzinnym weekendzie:tak:

Wczoraj byliśmy na Fali (to taki Aquapark w Łodzi) i było suuuper !!! Oli zachwycony brodzikiem, woda 31 stopni i 22 cm głębokości:-D Reszta rodziny na trochę głębszej wodzie ;-)

Potem pizza i spacer po Piotrkowskiej - cały dzień poza domem, potem jak zasnął to się obudził o 8.30 :tak:

Olek waży teraz 9,2 kg a ma prawie 9 mcy i nie jest wcale chudy to tego klocka małego sobie nie wyobrażam;-)

My zaraz też robimy basen Olkowi i lecimy na dwór bo pogoda piękna !!!:-)

MIŁEGO DNIA !!!

Gatto, no sprawdzam młodego co miesiąc i jest ze wzrostem w miarę ok, a wagą mógłby przytyć z 200g bo jest w dolnej granicy chuda glizda..hihihihi

Muma no to spoko, dzięki.
A swoją drogą uwielbiam falę... :-) chodziłam tam w ciąży, żeby popływać i na jakuzzi.

reklama
Sorki, że nie edytuję, ale młody siedzi mi na kolanach i boję się, że mi skasuje posta, bo pstryka w klawisze ze mną.

Ja wczoraj jechałam koło Uniejowa, koło Spa. Masakra! Kolejka do wejścia 200-300 metrów. Nigdy nie widziałam takiej nawet do Morskiego Oka w Tatrach.:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry