• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Hehe no dokładnie, chociaż Wiliam jak był dzieckiem też był słodziak, potem taki wielki chomik się z niego zrobił :-D

A Timuś ma apetyt bo to się im tak zmienia wszystko, mój dzisiaj do cyca powrócił, wisiał na nim cały dzień:eek::-)

elooo
ja sie dolączam:-)
hehe wczoraj cały dzien relacje na zywo spod szpitala, trabili w kółko o tym,ze ksieżna WŁAŚNIE RODZI, a ja przed oczami miałam scenke z księżną w rozkraku, spoconą, wymeczona i prącą z efektami dżwiękowymi:-) No i jakoś tak dziwnie zestawiało mi sie to z imprezą pod szpitalem;-):-)

dobra, ide,bo Młoda wycisnęła właśnie kupala;-):-D

Hej hej,

U nas dziś ciąg dalszy marudzenia, już odliczam dni do wakacji, będziemy wszyscy się nim zajmować, poza tym jak jesteśmy poza domem to Olek zawsze jest grzeczny bo jest dużo ciekawych rzeczy dookoła:happy:
Ja dopiero idę po kawę bo nawet nie miałam czasu zrobić.

alex
- no pokaż małą elegantkę :happy:

Ani@k cały czas u Mamy ??

Miłego dnia !!!:-)

hej, a ja wlasnie załapałam w***** bo kolega zjadł mi cale śniadanie, myśląc ze to jego a dokładniej żółty serek!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
eM polozyl w lodówce na jego pólke a ten nie zastanawiajac sie zjadł mi, ehh
nawet się nie kwapi żeby pójść odkupić:angry: faceci:wściekła/y::no:

Szyszunia - no dokładnie, faceci...

Wiecie, teraz jak mam Olka to widzę różnicę między dzidziusiem a dzidzią płci żeńskiej i chyba powinnam mieć synka w młodości a teraz grzeczną niunię :-p:-D

Kurna fajka! Gattinka mi spadla z lozka!! No jaka ja nieodpowiedzialna jestem!! spala, a ja poszlam prasowac do drugiego pokoju i potem tylko uslyszalam placz! Szlak! Ide o 17 do lekarza.

reklama

Gatto
spokojnie, jeśli nie wymiotuje i nie płacze cały czas to na pewno nic się nie stało . Ale będziesz spokojniejsza po wizycie :tak: Już jak się turlają to koniec spokoju...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry