Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
juz teraz sama mi wyrywa z reki ,wsadza sobie do dzioba i żuje (mam silikonową, podoba jej sie chyba jaki gryzak;-))
!!!!!!!!!!!
:-) :***
muszę pracę odwiedzić, i w końcu aptekę, bo jeszcze nic dla siebie nie mam
wszelką wodę/napoje chłodzę w lodówce.. gdzieś jakieś przysłowie wyczytałam że jak w lipcu upały to wrzesień też doskonały
czyli nie martwię się że nie nałożę Synkowi rampersów ;-) bo na pewno założę
i zobaczysz Szyszka że już wkrótce będziesz miała dylemat.. czy lepsze były kopniaczki czy rozpychanko???? czy to i to ;-)
:-) 
Mimo to życzę Ci wszystkiego dobrego, spełnienia marzeń i zdrowia dla Ciebie i dzidzi i eMa, bo to najważniejsze.
mnie ogólnie można znaleźć wszędzie ;-)Ani@k a skąd Ty jesteś właściwie? Pozdro :* Ja mam na obiad strogonowa. Takiego lajtowego na kurczaczku...
dosłownie nie obejrzysz się a ja jestem za Tobą ;-):-) a tak na poważnie to jestem z Karaibów a tak całkowicie poważnie to stacjonuję w Szczecinie.. tzn. pod Szczecinem.. (ok. 40 min. autobusem a autem ok. 20-30-40 min - w zależności od pory dnia i częstotliwości jeżdżących aut na szczecińskich drogach 

urodzinki 18-teOkej nie wiem na co (urodziny, imieniny, rocznica jakaś), ale się zrzucam. Ja proponuję lecieć do Ciebie na Karaiby... Zabawa będzie przednia!![]()
(więc trzeba ją spić najlepiej ;-) jakimś mocnym drinkiem.. aby je zapamiętała, w końcu 18 urodziny ma się tylko raz w życiu
:-))