Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzieki:-)helol babolki!
Kok.o wszystkiego najlepszego!
Co to znaczy polciche dni? polgebkiem do siebie gadacie, czy tylko na "wybrane" tematy?

hehe pólgebkiem nie. przekazuje tylko eMowi niezbedne komunikaty dot. "obsługi" Młodej, zakupów itp. Poza tym nie gadam z nim
na razie nie, za mała jest. a potem nie wiem, jesli juz bede dawac to naprawde minimum, i raczej ryby w wiekszosci... zobacze jeszcze... problem bedzie ze żłobkiem i przdszkolem, bo tam przeciez nie bedą osobno jej jedzenia przygotowywac/zamawiać (w panstwowym przynajmniej, w prywatnych pewnie mozna sie dogadac).Kok.o ty dajesz lyb bedziesz dawac Ewci mieso? tak z ciekawosci pytam;-)
Miałam kumpelę, która też jest wegetarianką i jej mąż również, ale córce dawali mięsko, stwierdzili że córka sama zdecyduje, ale podziwiałam, że gotowała dla siebie i dla dziecka osobno.
Kumpela mówi, że może opuchłam, czy coś i dlatego widać. 
:-( Faken:-(

Chciałabym, żeby się nie pomylili tym razem z tą pogodą.