• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
No to fakt, musi pasować do mieszkania, a nie do wesela. :tak:
A swoją drogą to nieźle sfiziowałaś na punkcie psinki.:rofl2: Zaraz Ci się odwróci na bobucha.:tak:;-) Musisz duuuuuży dom zbudować, żeby powiesić duuuużo zdjęć obu delikwentów.....hihihihi:-D
Ja bym mogła mieć chyba fototapety z Tymkiem.:-D

tere fere, daje nam to radość i mops to kolejne spełnione marzenie, jak wchodzę do domu zmasakrowana po dniu pracy, ta mała psinka włazi Ci na plecy to sama wariujesz:-D jest słodki sam w sobie, wiem ze z bobuchem bedzie tak samo:-)

Nooooo ja już wariuję z bobuchem, ale czekam na moment kiedy sam już będzie pełzał i skrabał się na mnie, to wtedy będą wygłupy!!!!!
A u Ciebie to jeszcze fajniej, bo Pan...nie pamiętam kurczę jak się wabi, sorki (przypomnij) no bo jeszczecze psinka będzie was wesoło podgryzać. Super! Nie wiem kiedy kupię w końcu tego Russelka. Właśnie dostałam z hodowli maila, że suczka się nie oszczeniła. Nie wiem czemu. Czy urojona, czy co...

Szyszunia - do domku to jak najbardziej , ja myślałam , że to zaproszenia (wręcz byłam pewna) :-D

tere fere -
oj nie wiesz co mówisz z tym pełzaniem i skrabaniem się ;-)

Muma zaproszenia juz dawno rozdane :)
to próbki-białe
2k2f1e7c2084.jpg

Załączniki

• 2k2f1e7c2084.jpg
    2k2f1e7c2084.jpg
    67,6 KB · Wyświetleń: 35
elooo:-)
Ani@k wszystkiego najlepszego kochana, szybkiego i sprawnego rozwiązania i samych radości i szczescia rodzinnego :** Oby dzieć śpiochem grzecznym był! ;-):-):-)

uuff ale upał:-( ale dla Was to ok, na urlopy w sam raz:-)

reklama
helol
pije cole zero i nabijam rachunek za energie wlaczona klima....bez tego szlo by oszalec.
Mloda moja dzis jakas taka, niby grzeczna, ale musi byc w centrum uwagi, spi po 15 min i tyle...ledwie wlazlam do neta, to juz ja slysze...juz nie wiem co mam wymyslic, bo samej lezec w bujaczku lub na macie jej sie nie chce.

Weszlam na chwile na lutowki, kurcze one dzieciom daja warzywka, ja kurde jeszcze nie...chyba musze zaczac, tylko pediatra w sumie nic nie gadala o tym...o ludzie jaka ja zielona jestem:-(

Tere fere ty dajesz Timowi kaszki owocowe? takie gotowe typu bobovita?? cholerka Cristi to kleiku ryzowego tak cosik zje, ale nie zeby sie najadla, kukurydzianke jeszcze gorzej:-( ja nie wiem, chyba mi sie taki egzemplarz trafil....ale jak jej dam melona to sie rzuca jak pies na kosc:confused2:

Dziewczyny jakie sa dobre kaszki w pl, napiszcie to moze kogos poprosze i mi wysle. One sa z glutenem?:eek: help:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry