• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Szyszka, coś tam nagrzeszyła , że musisz się spowiadać....hihihihihih żarcik:-D wiem, że trzeba

Ja też czasem gotuję na parze warzywa, albo jabłka z piekarnika, ale to jarzynki tylko od dziadka z ogródka. Jak bym miała marchew kupić na rynku, to puki co wolę przebadane warzywa ze słoika. Na rynku też mają szit:baffled:

Z resztą patrząc od strony ekonomicznej marchew kosztuje 30gr, a słoiczek 3zł.

A moje stopiczki dziś najpiękniejsze w powiecie! Dawno akrylku nie miałam i tak mi się stęskniło.

Ostatnia edycja:
No I spowiedź przedślubna za nami, łącznie z zaliczoną mszą + komunią, wszystko za jednym zamachem, poszło nam to bezboleśnie
icon_biggrin.gif
zaszaleliśmy co?:-D:-D:-D
Gatto jedna podczas zapowiedz, kończą nam się w nd, a druga w przeddzień lub w dniu ślubu + do tego maja być podpisy na karteczce. Em sie przyznał przed księdzem ze 12lat nie był u spowiedzi:szok::szok::szok: dobrze ze ksiądz siedział, i życzył eMowi powodzenia w małżeństwie:-D
Czas na relax, jutro wolny weekend, nic nie robię, leżę i pachnę, ew nad wodę, na łąkę pojedziemy, byczyć się :biggrin2: jakieś scrabble zagrać, czy cuś:tak:

cześć

dziękuję Dziewczynki za życzenia, kochane jesteście :***

ja ostatnio wychodzę z podziwu dla osób mieszkających w ciepłych krajach.. ile oni muszą wytrzymać przy upałach!!!!!!!!!! czapka z głowy normalnie.. ja padam na pysk.. codziennie ponad 30 stopni!!!!!!!!!! roztopić się idzie :szok:

i chyba przez tą gorączkę stopy mi puchną.. od poniedziałku ma być nieco chłodniej.. zobaczymy.. :dry:

łóżeczko mamy i jak to u nas zawsze bywa musieliśmy składać reklamację :wściekła/y: na części szczebelkowej dziabnięcia jakby ktoś chciał gwoździem kilka dziur narobić.. ponoć w przyszłym tygodniu wymienią tą część.. ale ile nerwów mi to wzięło to nie wspomnę :zawstydzona/y:

no i oglądaliśmy wózki w naszych hurtowniach.. ceny niższe w necie.. bo poniżej 2000 wózków niestety nie ma :baffled: bardzo nam rekomendowano wózeczki za 4000 :szok: no jestem skłonna wydać każde pieniądze na moje Dziecko ale to chyba lekka przesada, co?

dziś grill u tesciów.. ale najchętniej bym gdzieś w cieniu posiedziała..
jutro obiad u Mamy i wyjazd Siostry (całej jej rodziny) do Danii.. więc i łezka jakaś mi się z oka uroni..

Szyszka to drzewko mi się podoba bez żadnych dodatków, takie jakie jest jest ok :tak: choć muszę powiedzieć, że teraz bardzo mi się z Tobą mięta kojarzy ;-)

miłego weekendu Dziewczynki :*** upalnego i chłodnego zarazem :tak::happy:

cześć Dziewczynki,

Ania - wybacz Kochana, spóznione - wszystkiego najlepszego! Zebyś była szczęśliwa, żeby eM na rękach nosił, a Syn był zdrowy i grzeczny. Uściski

Dziewczynki, wybiera się może któraś do centrum handlowego, gdzie kappahl jest? chce galoty kupić, a u mnie nie ma:-(

alex ja idę w niedzielę do portu daj linka co chcesz, mogę kupić jak tylko będą.:tak:

Właśnie wróciłam z pracy, a moje chłopaki sprzątają. Super. Odpocznę ciutkę i wieczorem idziemy na imprezkę znowu. Krzysztofa.

gacie chcę dziewczyny, przecenione na 80zeta - nr art. 458984, rozmiar L (podobno są w Krakowie, Opolu, Poznaniu, Wrosławiu, Gdańsku, Rumii, Słupsku). Będę wdzięczna dozgonnie i zaproszę na kawę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry