• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Szyszka, nie ma na necie foto
takie piaskowe lniane, szerokie, do łydki, w pasie szeroka guma, w nogawce gumki (jak podałam taki opis - kobity od razu wiedziały o jakie mi chodzi)

gdybyś się wybierała - daj znać, podzwonię i zarezerwuję, tylko specjalnie nie goń!

Tere - o Łodzi kasjerka nie mówiła, ale zadzwonię najwyżej i zapytam

Ostatnia edycja:
reklama
alex jadę koło 11.00 do Portu, a do kappala zawsze wchodzę,więc po prostu zapytam. Tylko napisz mi, czy na stówę mam kupić. Nie ma problemu.;-):-p

My już w domku. Dosyć szybko jakoś, ale imprezka bardzo miła:tak:

Witam Was Moje Kochane,

Sycylia jest przepiekna. Mimo, ze @ nadeszla zaraz na poczatku pobytu,bylo super!!! Jutro cdn nastapi, bo ogladam TV i i "dochodze do siebie" Pa pa

Aleksis napisz więcej jak się zaaklimatyzujesz, ciekawa jestem Sycylii:tak:

alex ok. Zaraz wyruszam. Dam znać.;-)

Ale u nas fajnie przepadało. Powietrze się orzeźwiło. Super. Oby sauna się zaraz nie zrobiła.

Dooopa. Spodenek nie ma w całej Łodzi. Sprawdzała mi dziewczyna.

Ja kupiłam sobie bluzeczkę z Mohito i w reserved spodenki długie białe dżinsowe i bluzkę, w C&A fajną zajebiście pomarańczową apaszkę, a raczej coś podchodzące pod szalik letni, Timowi spodenki i bluzeczkę na wyjazd do Grecji...

Jednym słowem zakupy się udały. Ale za bardzo jeszcze nie ma bluzek z długim rękawem , a to potrzebowałam nad morze. Kupiłam tylko rękawy 3/4.

Hejka,

Ufff... gorąco...:-) U nas nie padało, trochę się chmurzyło ale upał jak w piekle cały dzień, dopiero po 18ej zrobiliśmy Olkowi basen i trochę posiedzieliśmy na zewnątrz.
Był też sąsiad oswoić się z psem bo będzie go karmił jak nas nie będzie, mam nadzieję, że będzie OK:cool:

alex ja się nie wybieram już do kappahla , ostatnio jak byłam z tydzień temu to takie pustki były u nas w Galerii i jakoś też nic mnie nie zatrzymało. A takie spodnie jak opisałaś to by mi się przydały :-p Jak Martynka, zdrowa ??

Aleksis -
witaj z powrotem :-) foty foty , te w złotym kostiumie na jachcie poproszę :tak:***

tere fere - :-)Widziałaś prognozę długoterminową ? Tropiki mają być :tak:

Buziaki wieczorowe dla Wszystkich Dziewczynek i Dzieciaków:-)

Ostatnia edycja:
reklama
cześć Dziewczynki,

Muma - polecam galotki, oprócz crocsów to mój najlepszy zakup tego lata. na fejsie mam zdj w takich, tyle, ze czarnych w Krk
Martula chora dalej, niby osłuchowo czysta, a kaszle jak stary gruźlik, dziś już wstała przed 6, bo jej kaszel nie dał spać (i upał, niech już w końcu będzie chłodniej)

Szyszka - jak by Ci się udało i chciało to ja chętnie skorzystam z tymi spodniami, bo póki co nikogo nie znalazłam

miłego dnia Dziewczynki, mniej upalnego (poza tymi, które lubią)

a za staraczki &&&&&&&&&&&&&&& (coś dawno o glutach nie było)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry