• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć Babole,

faktycznie się Panie opuściły - wakacje? upały?

coś mi Martyśka pokasływać zaczęła, w nosie mokro i nie wiem czy to od zębów czy coś się buduje:/ chyba do dr polecę

Tere - apowiedx dziewczynom "tej pani już nie obsługujemy", czy Ci się przytyło czy nie - Twoja sprawa, ale nieładnie wygłaszać takie opinie przez obcą babę

Kok.o - ja już cichych nie stosuję, wygarnę co mam wygarnąć i gadam normalnie, szkoda życia na ciche dni

Muma - a Wy kiedy startujecie? Zazdroszczę Ci tego morza

Aaronka - chrzciliśmy 20.07, w sobotę. i od tego czasu nawet zdjęć nie miałam jak przejrzeć, ale jest u mnie sis z UK, więc wykorzystuję każdą z nią chwilę

miłego dnia Dziewczynki, za staraczki nieustanne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Hejka,

No przede wszystkim...

ANI@K - NAJLEPSZE ŻYCZENIA IMIENINOWE !!!! PIĘKNEGO ZDROWIUTKIEGO I GRZECZNEGO (
;-)) SYNECZKA PO LAJTOWYM PORODZIE, SAMEJ RADOŚCI I SPEŁNIENIA MARZEŃ, I DUUUUŻO BUZIAKÓW !!!:-):-):-)

Jest upał jest, tere feree ja dokładnie to samo czuję co Ty z tym wyjazdem :baffled: Też już o niczym innym nie myślę a jak się skończy na siedzeniu w pokoju i graniu w Scrabble to będzie mi bardzo przykro.. No bo ile można spacerować z zafoliowanym wózkiem i w kurtach przeciwdeszczowych brrrrr.
Mogłaby się teraz juz pogoda sp.. a potem naprawić, nie ?:-D

alex my pewnie w nocy z piątku na sobotę przyszłą pojedziemy, no chyba, żeby lało to w sobotę rano;-) Mieszkamy z tere fere bardzo blisko siebie i na urlop też blisko żeby się za bardzo od siebie nie oddalić:-)

Mój diabołek Olek trochę się poprawił ale troszkę, ma po prostu charakterek i heja. Jak Julci zabierałam coś np pilota to nic nie mówiła albo miała smutną minkę a ten włącza tzw 'bulwers' i ryczy jakby go zarzynali albo drze się albo jeszcze chce ugryźć :-D:-D A eM mądry się cieszy, że sobie Synek nie da w kaszę dmuchać i że taki ma być facet i już !:-p

Miłego dnia Dziewczynki !!!

Muma ja w sobotę pracuję i jedziemy z soboty na niedzielę koło 3.00,żeby dzieciaki jeszcze spały. Zawsze szybciej droga minie na śpiocha. A korki koło Redy mnie przerażają, więc zlokalizowałam objazd. I we Władku też ominę to okropne rondo. A Ty objazdami, czy trasą mykasz?
A propos na TVN 24 pokazują właśnie Władka. Ludzi na plaży jak mrówków...:-) i skwar.

tere fere my jeszcze nad trasą nie pracowaliśmy :happy: We Władku jest masakra, pocieszam się, że Karwia mniejsza a plaża w niej szersza ;-) Jeszcze tyle spraw mamy do załatwienia przed wyjazdem , jak zwykle:baffled:

A dziś imieniny mojej mamy i teściówki, jutro do teściów na grilla pomykamy, mamie wysłałam smsa i cisza jak zwykle..

dziewczynki ładne?
Clipboard01.jpg

Załączniki

• Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 35
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry