reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej,
Piekna-trzymam kciuki za wizyte i aby nareszczcie Bobo pokazalo to co ma miedzy nozkami:tak:Piesek super, widac, ze niezly lobuz jest
Muma i Kasica - zycze Wam udanych wakacji i cudownej pogody
Kasica-swietnie, ze wyniki ok.To teraz trzeba wykorzystac dobry nastroj i ten urlop odpowiednio;-)
Muma eh ta Twoja mama to uparciuch jest...Ale macie siebie nawzajem i to jest najwazniejsze:tak:
Gatto wspolczuje tych upalow...i to jeszcze w miescie, nie ma gdzie sie schowac. W sierpniu to jeszcze bedzie chyba gorzej,co?
Ani@k chlodz sie Kochana smacznymi lodami, okladami, postaw wentylator.Kurde, wspolczuje naszym Ciezarowkom
Co u Katiuszki i Zuzanki?

Aaronka jak upaly znosicie w Krakowie?Kiedy te uroczystosci macie?
Alex
w Rudzie tez chyba hyce niezle?Jak Twoje bable? taplaja sie w wodzie z mama?
Terefere szykuj sie Kochana, bo potem sie polowe rzeczy w tym rozgardiaszu zapomina...Ja zapomnialam wygodnych sandalow i potem sie meczylam w klapkach albo trampkach

Ani@k ani jachtow, ani disco nie bylo... Kurcze, musialabym chyba poznac bogatego mafiosi. Wydaje mi sie, ze w Palermo "takich" panow spotkalam:szok: Ale ja tam jeszcze wroce!

reklama
Akeksis Tak jest!!!! Dziś spakuję sandały Pani Kochana!!!!
Hihihihihihi:-D:-D

A tak serio jutro idę do pracy,ale tylko do 12ej, w czwartek mam wolne, więc spakuję coś nie coś, a na pewno wypiorę i poprasuję. W piątek mam pracę i w sobotę jeszcze (kurna) też. Najgorzej, że w sobotę wracam po 15.30, więc jak wrócę to muszę wszystko zrobić, spakować, sprzątnąć, naszykować na drogę i jeszcze położyć się spać chociaż na 2-3 godzinki.:baffled::baffled:

Tere Fere Pepa nie je kiełbasy:-D:-D:-D
Jeszcze moja fasola "pachniałaby"mi kiełbasą to bym zwariowała, no a w drugim końcu ulewające się dziecko:-D:-D:-D
Tere a kto zostanie z Tymkiem jak Ty do joba lecisz?

Kasica gratulacje dla Adama!!! urlop tuz tuz to i na wakacjach może coś zakiełkuje, Tego Wam życzę z całego serca.
Ani@ak z alex wyjaśnione, przez wczorajsza burze nie ma neta.
Aleksis eeee nie narzekam na Pepe, prawdę mówiąc jest bardzo grzeczny i jeszcze nic nie zniszczył:tak:
Narzeczony zaszalał i kupił mi dzis w Douglasie pomadkę do ślubu za 115zł, która utrzymuje sie 6h;-) kochany jest:-)

Szyszka, nie świruj Stara, duet byłby jak ta lala!!!!!!! :-D

Jutro teściówka. W soboty zostaje eM. Ja pracuję właściwie od momentu jak mały 2,5tygodnia skończył. Ale 3 dni w tygodniu tylko. Na początku tylko po 3 godziny, potem 4, potem 5 i teraz 6. Aktualnie mamy gorący okres, więc jestem dłużej i częściej, a i tak nie przerabiamy wszystkich we trzy. Mimo, że mam kochane dziewczyny i siedzą co drugi dzień po dwie zmiany, czyli cały dzień. Po urlopie mam zamysł chodzić od 9.00 do 16.00 już, a w soboty tak jak teraz do 14.00. :-)

Ejjjjj, o czym myślał Twój narzeczony kupując Ci tą pomadkę??????????????:-D Hęęęęęęęęęę???????? Na weselu para młoda musi być cały czas obecna, a nie ściskać się gdzieś w krzaczorach...Hihihihihihihihihihihi:-D

kochana teściówka:-)

co do pomadki poszliśmy zlokalizować perfumy i coś tam przebąkiwałam o trwałej pomadce, bo w sumie makijażystka mnie pomaluje, ale pomadkę warto mieć swoja bo przecież od południa mi nie wytrzyma na fejsie:-D a o intencje zapytam dzis w nocy:-D:-D:-):-)

czesc babolki:-)
Aleksis ciesze sie bardzo, ześ szczesliwa i wypoczeta po urlopie!:tak::-) Akumulatorki naladowałaś, doopsko opaliłaś i wygniotłaś na siedzeniu motora;-) super!:-)
kasica noo super wiesci!:-) same pozytywy! na urlopie wypoczywaj, myśl tylko o karkówkach z grila i piffku z soczkiem i luuuuuzuj luuuuuzuj laska się:tak::-)
Ani@k ja kupowałam jakaś antyalergiczna pościel, na allegro, ale do tej pory leży nieruszona...yyy..musze se przypomniec gdzie to upchałam;-):-)
kurcze Muma , młody facet a ma raka typowego raczej dla starszych osób:-(.. heh, mam nadzieje,ze leczenie bedzie skuteczne:tak:
ha, wielkie pakowanie przed Tobą, przyczepka do auta załatwiona?;-):-)
tere fere noo, ja większości miesa nie jem, ryby tylko. a Młoda jak Timek, warzywami raczej pluje;-):-) za to owocki! mmmmmm wcina az miło ;) zycze udanego urlopu, ale najpierw pakowania;-):-)
a i chciałam tylko powiedzieć, ze nie masz za mało pokarmu:wściekła/y: tylko trza by było ilość/czestosc karmien przez kilka dni zwiekszyc. Ale skoro do pracy wracasz to nie wiem czy jest sens...;-)

u nas dzisiaj fajna pogoda, burza wczoraj wieczorem a dziś rześko i przyjemnie. Wyrwałam się na sklepy, na 4h!:szok: (eM ma urlop) i nic nie kupiłam:-D

koko wiem wiem, że jakbym podoiła trochę więcej z cyca,:-) to by popłynęło mleko, ale ja szybko wróciłam do pracy i przez to tracę.. Chodzę na 5-6 godzin, ale przerwa między dojeniem jest minimum 8 godz. Bo wychodzę pół godz wcześniej to godzinę wcześniej się upuszczam, przychodzę około godziny po pracy, bo zakupy itp, potem zająć się małym, obiad, to jakoś schodzi, a Mały lubi Bebilon i nie narzeka, więc powoli dam spokój.:eek::tak:

szyszka pytaj pytaj, póki brzuch nie przeszkadza:-D

Orzesz ty w maskę jeża. Właśnie o to mi chodziło świntucho. Tzn ja już nie wiem kto jest świntucha.... Ale głodnemu chleb na myśli. A widzę że obie jesteśmy głodne...hihihihihihihi:-D:-D:-D:-D

A Ty nie masz stresu przedślubnego????

reklama
tere fere ale nie kumam trochę.:eek:... po co ściągasz? Timek prosto z cyca nie chce ciągnąc?
No bo cyce to taka zajefajna fabryka,ze produkcje dostosuje do godzin, w których młodzież może się przyssać. Nawet jak będziesz karmic 2x dziennie (przed praca i wieczorem) to o tych porach mleko będzie i zresztą na bierzaco będzie produkowane. Kurcze, ja już laktator do szafki wrzuciam, miałam dość tego dojenia:sorry: na dłuższą mete to męczące i upierdliwe jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry