reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kok.o no właśnie takich nie mam, mam tylko bawełniane.. a z klinem dzięki:*** sama bym nie wpadła żeby go pod materac schować.. :zawstydzona/y:
Tere F. ja mam do wykorzystania jeszcze becik (moja Mama uszyła go gdy moja Siostrzenica się urodziła - 18 lat temu) jest w dobrym stanie no i rożek na który czekam.. kocykiem doprawię i już.. a do wózka pewnie też sprawię jakąś małą podusię :tak:

reklama
Tak tak , śpiworek jeśli już to później, a ja młodemu jeszcze też kupię, bo nie rozkopuje tego, na ekspres to szybko się rozpina jak jest potrzeba w nocy, a jednak przewiewny.
A Ty bierz się za pranie moja droga, bo będzie Ci co raz ciężej... Nie mówiąc o prasowaniu. Ile wlazło CI kilosów?:-p

No różnie można do tego podejść, bo chciałam karmić, ale wyszło inaczej. Długo miałam ogromne poczucie winy z tego powodu, że nie mogłam karmić, że jestem złą matką. Nawet teraz tak myślę, gdy przestaję doić.. Wiem, że to głupie, ale no tak mam. Przejdzie...

ojej.. no co Ty?:-( znaczy domyślam się jakie mysli masz i co czujesz, ale jak sama napisałaś, to głupie... a mimo to ciężko się takich uczuc wyzbyć... na pewno nie jesteś zła matka!:wściekła/y: robisz co możesz przecież! i już 5 miesięcy! to duzo:tak:

No właśnie wiem, tak sobie mówię, że inna by nie dałą rady tak doić, tyle miesięcy, ale jak sama rozumiesz baby-mamy mają takie głupie myślenie. Tak jak z tą wagą. Dla mnie jest Tymek za szczupły i już. Choć wiem, że jest normalny wg p.Dr.:-D
Mamy to niezłą czapkę mają odnośnie swoich dzieci, nie? To chyba hormony.

Na pewno hormony.

Coś musi być winne.

Na pewno nie ja...

hihihihihihih

Hejka wieczorne:happy:

Zawsze coś, nie dość, ze Oli ma tego bąbla na nodze to jeszcze dostał jakiejś wysypki nowej:nerd: (jutro na szczęście dermatolog) i coś mi zaczyna sapać nochalem :crazy: Ostatnią noc przespał w super cienkim bodziaku bo było tak gorąco i chyba i tak się spocił , ech... No nic dałam mu wapno, wit C i zobaczymy co dalej:baffled:

tere fere - moja Mama żyje sobie ze swoim facetem, ostatnio widziałam ją ponad rok temu (w Łodzi mieszka). Niestety pije od jakiegoś czasu choć była kiedyś 'normalną' osobą , lekko znerwicowaną tylko, ech szkoda gadać... Podsumowując olała nas i jeszcze swoich rodziców (moich dziadków), którymi też ja się teraz zajmuję (zdalnie na szczęście...)
A kuzyn, cóż niestety lubił pojeść dużo, tłusto i megaostro i pewnie też za kołnierz nie wylewał, masakra.. Ciotka eMa też miała taki nowotwór, od wykrycia tylko pół roku żyła:-(
Ja już teraz nie lubię pakowania, tym bardziej kok.o że nie mamy przyczepki :-D No ale mamy Octavię a w niej spory bagażnik:tak: Damy radę:tak:

Lista rzeczy, którą spisałyśmy z Julką wygląda imponująco. Mama: bluzki, majty, kostium itp, Oli: łóżko, wózek, ponton, wanna, leki, zabawki, tona ubrań itp :-D

Ani@k -
ja kupiłam zwykłą kołderkę i poduszkę i nie wiem po co bo spał najpierw w beciku a potem w śpiworkach a teraz pod cienkim kocykiem albo bez. Dalej będzie znów spał w śpiworkach , Julka spała jakoś do 5 rż bo strasznie się odkopywała:happy:
Tyle, że teraz Olcio się wałkuje po tym łóżku i pewnie się zakręci w ten śpiwór i będzie wrzask:baffled:
Poduszki nie mam i nie planuję, pielucha pod głową i w łóżku i w wózku, co do klina to alex mi podpowiedziała - książki pod nogami łóżka były na początku:tak: Przeczytane of course;-)

kasica - super wieści !!! :-) &&&&&&&&&&&&&&

Lecę trochę pospać,
Spokojnej nocy:tak:

reklama
Hello Szyszunia :-)
Ja jestem z kawką:tak:

Zapomniałam CI wczoraj napisać , że Pan Pepa na podusi jest super !!! Ta jego słodka minka ;-) Pozdrów go koniecznie ode mnie :tak:
W ciąży różne dziwne sny się ma :cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry