Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

noc minęła względnie dobrze...dostał czopek, ale i tak się budził, trochę jęczał, ale nie płakał
ja dalej niewyspana, ale to już chyba tak musi być;-)
ale Ty laseczka jesteś!!!! serio!!! super masz figurkę!!! bożeeee teraz widzę jak się zapuściłam

może mu ojca brakowało? w końcu przez 5 tygodni miał go od rana do wieczora...później ida na spacer, zobaczymy jutro co to będzie.
no i to by było zamiast porcji owoców? eee trochę dla mnie za skomplikowane
:-)
a tu już jesień
wczoraj tak wiało i deszcz padał, że Julek już w jesiennej kurteczce śmigał, a dziś pochowałam spodenki letnie
ale też chciał bym zrzucic jeszcze kilka kg.ale ciezko mi to idzie
...w domu jak się jest to ja non stop bym cos podjadała itd...a jak idę do pracy to zupełnie inaczej mam,zjem tylko tyle co sobie wezmę z domu i ma mi starczyć,podjadania nie ma,no bo jak?!! hi hi
,zajefajne
,maja dośś mega obcas.....!!!ale sa świetne,od razu wpadły mi w oko,więc je kupiłam,i juz mam to z głowy
nawet nie wiadomo kiedy

i na ta okolicznosc zakupilismy, a wlasciwie zamowilismy super-wypasiony fotelik i ma dojsc do wtorku, ciekawe czy faktycznie bedzie punktualnie
jest szansa ze dam rade;-)
W sumie pierwszy raz siedziała sama tak wysoko, pewnie dlatego tak się podobało:-)
fajna babeczka z Ciebie
i w ogóle to Adam tez sympatyczny się wydaje;-)