Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Smakuje z cytrynką na prawdę dobrze ta glukoza. Ja piłam szybko, żeby mieć to za sobą, bo naczytałam się, że to niedobre. A dla mnie to jak herbata z miodem i cytryną.
Tere fere wydaje mi sie, ze mozna sobie duzo rzeczy zastrzec na fejsie. Ja cos niecos tam okroilam i na przyklad zdjecia Cri widza tylko ci co chce (glownie rodzina), oprocz tych oczywiscie, ktore zamieszczam publicznie.
Przynajmniej mam taka nadzieje, ze czesci nikt nie widzi![]()
PO prostu dla albumu sie stwarza konkretne ustawienia kto moze zobaczyc a kto nie
Wytrąbi butelkę i śpi dalej. Ja myślę chyba, że jednak ma małego głoda, bo ogólnie bardzo mało mi zjada mleka. Wiem, że mieści mu się 200, bo zdarza mu się tyle wypić, ale może z raz na 2 tygodnie, a tak 150ml normalnie, czasem 170 jak już przymiera z głodu.
Myślę, że to mało więc dojada w nocy, żeby normę wyrobić...hihiih:-)
. I dobrze, bo się już za moją córcią stęskniłam
Poza tym nie ma to jak swojski luzik

Niby pospałam, ale mnie się wiecznie chce spać, a do tego taaaa pogoda wrrrr...coś tam słońce się przebija, ale z taką pewną nieśmiałością;-)Mały obudził się o 7-ej, ale od 6 już się wiercił, to i ja już drzemałam, a nie spałam. Teraz padł na moich kolanach, gadałam z mamą na skypie, a on się przytulił i odleciał
:-) nooo żeby pospał tak jak wczoraj, to by było!!!
Chociaż ja bardzo lubię słodkości, słodką herbata obowiązkowo i z tym napojem nie miałam dużo problemów, ale mimo wszystko, dobrze jest to czymś popić czy przejeść, a że nie wolno nic prócz wody i cytryny, to to drugie dla mnie było super. Weź sobie na wszelki wypadek, może sie przydać. A tak ogólnie, to nie jest tak źle jak piszą
to znaczy mleka, bo obiad i resztę to wcina ładnie. Zdarza mu się wytrąbić i 240ml, ale to barrrdzo rzadko, norma to między 150 a 180, na śpiocha to wypije ładnie, gorzej w dzień. Ja od tygodnia wprowadzam mleko następne i po nim to już w ogóle mniej pije. Nawet kaszki mniej zjada. To mleko jest bardziej sycące i to dlatego, a do tego zęby, to może mniejszy apetyt ma. I wiesz co jeszcze wyczytałam? że to jest nieprawda, że jak dziecku dasz na noc kaszkę czy kleik, to Ci pośpi dłużej. Dziecko i tak się obudzi o swojej stałej porze, noo moze z pół godziny później, te storki mają jakiś zegar bilogiczny i nie da się ich przestawić jakbyśmy chciały. Dzieci karmione cyckiem czasem chcą się tylko poprzytulać, napić troszkę to się obudzą. U mnie się to sprawdza, bo tydzień dawałam małemu kaszkę na noc, budził się o tej samej porze co normalnie, niby na jedzenie, a nie zjadł, ewentualnie na śpiąco, więc przestałam mu dawać, bo bez sensu go tuczyć tylko.
no ale co zrobię, taka jego uroda;-)