reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Antila - miłej, szybko upływającej pracki!
Vonka - ja mam nadzieję, że nie będziecie leniuchować w ten weekend! Mam nadzieję, że wogóle z łóżka nie będziecie wychodzić :laugh2:

30tki - gdzie jesteście? przede mną najgorsze 7 dni cyklu - nadziei, marzeń i "nakręcania się". Tempa trzyma się wysoko, żadnych innych odczuć, staram się zbyt mocno nie wsłuchiwać w siebie. Co ma być to będzie.

reklama
Antila - miłej, szybko upływającej pracki!
Vonka - ja mam nadzieję, że nie będziecie leniuchować w ten weekend! Mam nadzieję, że wogóle z łóżka nie będziecie wychodzić :laugh2:

30tki - gdzie jesteście? przede mną najgorsze 7 dni cyklu - nadziei, marzeń i "nakręcania się". Tempa trzyma się wysoko, żadnych innych odczuć, staram się zbyt mocno nie wsłuchiwać w siebie. Co ma być to będzie.

Oj, tak ;-) :-p Do tego jeszcze 3-go mamy rocznicę ślubu :happy: :happy: Może właśnie w ten dzień sprawimy sobie najpiękniejszy "prezent" :rofl2:
Carioca trzymam za Ciebie całym sercem :tak: :tak: niech ta tempka tak zostanie ;-) ;-)

Caroca77, u mnie to samo... kilka dni niepewnosci ... nie mam zadnych objawow,ale takowych sie nie spodziewam jeszcze,gduz jest zdecydowanie za wczesnie...

staram sie tez za duzo o tym nie myslec,ale nie bardzo mi to wychodzi... z jednej strony chcialabym i to juz,a z drugiej nie jestem tego taka pewna... i dogudz mi.....

Witaj Ewo widze że idziecie "łeb w łeb" ;-) z Carioką Bardzo bym chciała niebawem przeczytać i 4 kreseczkach.:laugh2: :laugh2:
Nie pozostaje mi nic innego jak mocno trzymać za efekty Waszych starań:happy: Trzymam !!!

Carioca - dziękuję w imieniu swoim i mojego męża.:cool2:

witaj vonko! jeszcze tylko kilka dni i bedzie wiadomo.... tak sobie mysle,ze chyba w weekend przeorganizuje sobie domek.... mam taki balagan,ze jest to swietny moment na reorganizacje.... Joe pracuje w sobote,wiec nie bedzie mi nikt nosem krecil... myslalam nawet o zerwaniu tapety ( po starym wlascicielu) w jednym pokoju i pomalowaniu go,zeby przeniesc juz tam na stale komputer,a ten w ktorym jest teraz powoli przygotowywac na dzieciecy.... wiem jeszcze jest duzo czasu,ale sprawi mi to ogromna radosc i zajme sie czyms....

witaj vonko! jeszcze tylko kilka dni i bedzie wiadomo.... tak sobie mysle,ze chyba w weekend przeorganizuje sobie domek.... mam taki balagan,ze jest to swietny moment na reorganizacje.... Joe pracuje w sobote,wiec nie bedzie mi nikt nosem krecil... myslalam nawet o zerwaniu tapety ( po starym wlascicielu) w jednym pokoju i pomalowaniu go,zeby przeniesc juz tam na stale komputer,a ten w ktorym jest teraz powoli przygotowywac na dzieciecy.... wiem jeszcze jest duzo czasu,ale sprawi mi to ogromna radosc i zajme sie czyms....

Widzę Ewo, że masz podobne do moich "zamiłowania" :-D :-D ja też lubie przemeblowania. I najczęściej jest tak że zabieram sie za nie jak jestem sama w domu :tak: :tak: A potem jest :szok: :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry