Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
za jeden $12 - $20 a za dwa w jednym pudelku jest ciut taniej... moze to nie jest duzo,ale ja uwazam,ze tak... oczywiscie dolar kanadyjski ~ 2.5 zl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz w styczniu planuje wizyte w Polsce i wiecie co? Pojde do bioenergoterapeuty. Lekarze nie moga mi pomoc bo wszystko juz u siebie naprawilam i wyniki sa ok. wiec...A tymczasem czekam na @ ma przjsc dzis albo jutro. No chyba ze sie spozni ze wzgledu na spozniona owulacje...Ale i tak jestem rada z nie brudze jak zwykle i ze cycuchy mimo bolu nie sa tak okrutnie napiete jak zwykle.- to znaczy ze w tym cylku nie jest tak tragicznie z moim progesteronkiem..- czegos pozytywnego w koncu musze sie trzymac ;-) 

normalnie jak to przeczytalam, to sie bardzo zeźliłam! jak mozna cos takiego mowic!!!
Wiam was moje kochane!!!
Wrocilam i juz do was pisze.Po pierwsze ,pani dr podkrecila mi druciki w aparacie i cierpie okrutnie bo nie moge niczego ugryzc i boli mnie cala szczena... Ale coz sama tego chcialam. Zabki mam zdrowe i o leczeniu nie a :-) Natopiast jesli chodzi o gina to spotkala mnie totalna porazka...:-( Przede wszystkim moj dokrorek J byl nieobecy i przyslal zastepce- i uchowaj Boze od takich lekarzy! Zbadal mnie przejrzal karte i oznajmil krotko - ze po tym co widzi w karcie i po tym co oboje z mezem przeszlismy + moj wiek i problemy hormonale wskazuja jasno ze dzidzi nie bedzie!!!! Pozostaje nam tylko inseminacja jakies 2-3 razy noi invitro..- Czyli z gory wie ze nam nawet inseminacja nie wyjdzie! Zalamalam sie ... Bo jeszcze miesiac temu moj dr mowil ze napewno w ciagu 2 cylki zajde w ciazy i zebym nawet nie myslala o tym ze mi niewyjdzie i niczym sie nieprzejmowala... A tu taka niespodzianka...Po HSG wszytsko wyglada OK ale powiedzila zebym nawet HCG nie robila bo endometrium waskie i napewno ciazy nie ma no chyba ze bylaby doslownie kilku -dniowa. Jednym slowem dobil mnie... Wyszlam i wylam jak bobr... A GDZIE OPTYMIZM WIARA ITP.!!!Maz powiedzial ze to chyba jakis konowal byl bo na logike - (jak mi to tlumaczyl) jesli ma sie samochod popsuty i pokolei wymienia sie w nim wszystko na nowe to samochod po ewnym czasie jest juz sprawny i gotowy do jazdy i zaden mechanik nie powiedzialby naprawiles wszytsko?- Nie bylo sensu kup nowy. Wiem ze to moze smieszne ale mnie pomoglo..Teraz w styczniu planuje wizyte w Polsce i wiecie co? Pojde do bioenergoterapeuty. Lekarze nie moga mi pomoc bo wszystko juz u siebie naprawilam i wyniki sa ok. wiec...A tymczasem czekam na @ ma przjsc dzis albo jutro. No chyba ze sie spozni ze wzgledu na spozniona owulacje...Ale i tak jestem rada z nie brudze jak zwykle i ze cycuchy mimo bolu nie sa tak okrutnie napiete jak zwykle.- to znaczy ze w tym cylku nie jest tak tragicznie z moim progesteronkiem..- czegos pozytywnego w koncu musze sie trzymac ;-)
Buziaki dla was i gorace ozdrowieni!!!
Monik75 OGROMNIESTE GRATULACJE!!! I oczywiscie lapie fluidki!!!
Vonko,nie przykladaj tak wagi do testow... postaraj sie skupic na przyjemnosci przytulanka i zobaczysz,ze wam sie uda... bierz przyklad z Elzbietki...

Mi kiedyś taki jeden "zdiagnozował" miastenię, co ja wtedy przeżyłam:-( .Ale był młody chciał się wykazać i wymyślał różne rzeczy.W rezultacie po kompleksowych badaniach okazało się, że mam zaburzenia elektrolitowe