Kok.o kciuki za Ewunie. Wracajcie szybko do domku i do nas
Muma nie martw sie. Jestescie oboje mlodzi, w super kondycji. precz tym myslom! A nerwobole to ja znam... boli jak cholera. To wszystko ze zmartwien. Moze zaczniesz biegac jak kok.o i wybiegasz ten stres?Hm tylko kiedy
Ja juz po pobraniu krwi, jutro rano sie dowiem jak beta. Toxoplazmozy nie mam ,ale musze uwazac, mam ochrone przeciw rozyczce, i aha i przeciw zoltaczce. Ale o ten progesteron zapomnialam zapytac... Musze tez zlecic badania na tarczyce i antyciala. Bo wiadomo, teraz sie moze to zmienic,
Czuje sie dobrze, ale z rana boli mnie zoladek, taka klucha jakby tam siedziala. Nie zjem dolega, po zjedzeniu dolega, a ze ja lubie cos konkretnie na cieplo zjesc, to znowu dolega. Wczoraj u dentysty jak obie pastwily sie nad moja szczeka i borowaly, odsysaly to myslalam, ze jeszcze troche i puszcze im pawia. Mialam zakladane koronki, a to bol ze hej i potem jeszcze borowany 1 zab. Ale ze znieczuleniem bo bym im zeszla... Polozylam sie spac z bolem, ale nie bralam paracetamolu. baba z jajami normalnie
Terefere ja tez Cie kocham!!! I Tymusia tez!
Pieknaszyszunia pochwal sie, co tam zmajstrowaliscie z eM razem w urzadzaniu Mieszkowego krolestwa? Wszystko juz dopiete na ostatni guzik? A Pan Pepa pewnie zazdrosny bedzie? Ale pocieszny ten piesek, mordke ma niesamowita
Ani@k dobra Mamusia jestes, a dzieci placza przeciez. Wstaw jakies fotki Malucha z oczkami otwartymi plizzz
Gatto a jaka pogoda u Was?na krotki rekaw? Tu jakies 16 stopni, ale bez slonca, szalu ni ma
Katiuszka Julus sypia juz lepeij po tych kropelkach? Niech juz mu wyjda wszystkie te zabki i bedzie druga nasza pirania
Kasica sie nie odezwala..Mam nadzeije, ze jak sie wyspi po II zmianie, napisze nam
Caterina a jak na Wschodzie?Mrozy?Zamiecie sniezne?
Zuzanka pewnie na II watku, lece lukac