reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

tere fere my tez tak robimy z kaską, ze sruu na Mieszka leci a eM ma konto Zosia:-D
teraz to bedzie studnia bez dna, szczepionki, wizyty u lekarzy itp
aaaa wlasnie a propo szczepionek, ktoś ma jakiś kalendarz szczepionek, co i jak, kiedy, jakie itp:eek:
Zuzu fajna kanapa, kolor chcesz taki jak pokazałaś?
katiuszka Ty to jestes miszczyni postów:tak:
Aleksis a żebyś wiedziała ze piorę, prasuje, piorę i prasuje, itd.... jak wariatka :baffled:,
eM do mnie a moze se kupimy deskę Viledy, ja do niego a co sama bedzie nam rzeczy prasować :-D
aaaa i mówi ze musi sobie kupić koszulki do wychowywania Mieszka:-D:-D:-D, takie na odbijanie, kupki, siuśki itp, chyba mi mąż oszalał:szok:
Ani@k ładny suwaczek, teraz go dojrzałam, ups...:-D
Gatto, Muma, Tere, Ania słodkich snów dla waszych skarbów małych;-)

Lece powiesić pranie:-D:-D:-D
Co jecie dzis na kolacje????:sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
szyszka w książeczce ja dostałam szczepienia, tzn dali mi do książeczki w przychodni właściwie. Na rejonie powinnaś dostać. A jak nie to Ci napiszę
a deska viledy fajna,ale sama nie prasuje. Lekutka tylko jest i tyle.
Pranie o tej porze?

Ja jem suchara:baffled:na kolację

oo moze i jak dostane w książeczce, a jak nie to Cie poproszę;-)
2h się prały ręczniki i prześcieradła i zabawki Pepy :-D wiec czas start był o 20:00...
eeeee sucharem to ja gardzę:-D:-D:-D, ale Ty juz sie czujesz dobrze, czy cos tam jeszcze dolega? jak opryszczka?

Mój mały człowiek dziś zrobił protest. Gdyby umiał chodzi pikietował by w dużym pokoju, że nie chce spać i już. Właśnie usnął. Dopiero! Nie wiem może mecz mu w głowie, ale co tu oglądać. I to na trzezwo. W sypialni nie, w łóżeczku nie bardzo, na rękach wcale, to huśtawki łobuza... pogadał sobie jeszcze, może bajkę sobie opowiadał i w końcu padł.

oo moze i jak dostane w książeczce, a jak nie to Cie poproszę;-)
2h się prały ręczniki i prześcieradła i zabawki Pepy :-D wiec czas start był o 20:00...
eeeee sucharem to ja gardzę:-D:-D:-D, ale Ty juz sie czujesz dobrze, czy cos tam jeszcze dolega? jak opryszczka?

Hehehe, co bez Was za smuty by człowiek miał w życiu :-D

1. Ubranka , ręczniki i zabawki psie razem się piorą.:-)
2. Na to wszystko super dłuuugie pranie z wyrzymaniem 2godziny trwało :-)
3. Teraz dopiero się szykuje kolacja, jakieś wypasione żarcie , że tu wszystkim jęzory wypadną :-)
4. Jest i troska o koleżankę, starszą schorowaną :-)

Buzi Szyszunia ****

a ja jadłam kaszkę mannę z Biedry z melisą i idę spać.
Do jutra !!!:happy:

zuzanka no głupkowaty wyszedł mi tamten post:sorry:a wyszło to tak dlatego, że chciałam zaraz odpisać do tere fere, że takie długie epopeje to tylko ja piszę i nikt mnie nie przebije;-)No ale zanim znalazłam odpowiednią emotionkę, to w międzyczasie Młody mi się obudził i poleciałam do niego. Jak wróciłam dopiero wysłałam posta, a tam już kilka osób zdążyło napisać i ten mój wpis to tak nagle wyskoczył jak Filip z konopii:-D
Kurka...ja nie znam ruskiego i nie mogę się pokapować co jest gdzie:eek:chyba se to spiszę czy cuś:sorry:
idę zajrzeć na fb, może kok.o dała już przepisy.

Szyszka nawet o opryszczce pamiętasz? Już bąble zeszły, ale wyglądam jakbym w paszczę zarobiła, bo teraz strupki mam, ale leczę bobuchowym kremem do doopy, jest najlepszy. A ja lubię suchary, a że mnie jeszcze ciut żołądek nawala to wolę to niż zdychać:eek: w nocy.

Zuzanka dzieki, tez sie zastanawialam nad ta sofa, ale ona dosc waska jest w sensie lozko ma 120cm. Tylko kurde wszystkie te sofy narozne lub z tym polwyspem;-)sa dla nas za dlugie do salonu, a znow te mniejsze, maja waskie lozka i badz tu czlowieku madry:baffled:
Ale my widzielismy fajna rzecz tzn kanape rozkladana w taki fajny sposob, jak ksiazke i do tego podnozek z ktorego mozna zrobic lozko taki alà tapczanik, fajowe to i nie wiemy czy sobie takiego nie wezmiemy, bo juz nie moge patrzec na ta nasza co mamy:crazy:

Muma hahahaha, dobre! zwlaszcza starsza schorowana kolezanka :-p

Katiuszka nie znasz ruskiego?? no wiesz...wstyd ;-) przeciez powinno ci sie u gory strony wyswietlac czy przetlumaczyc, to naciskasz: tak :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry