reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

tere fere Twój mały je sam rękami? bo mój dalej nic nie tknie co mokre i śliskie:baffled:chrupki i biszkopty to wsuwa pięknie, gryzie już ząbkami, ale żadnego owoca nie weźmie:no:

szyszunia ojjj zobaczysz!!! jak się Mieszko urodzi średnio będzie Cię cokolwiek innego interesować...w sensie mecz na przykład;-)

reklama
kombinuje, ale łon zymbów ni mo...
Lubi jabłuszko pociuciać, ale ogólnie raczej bawi się jak zabawkami, kawałkami jedzenia. Marchewkę to w ogóle nie włoży do buziaka, a jak już włoży to się krzywi.... On to do jedzenia ostatni. Nawet jak daję mu okruch czegoś słodkiego, to się nakrzywi, że hej! Oby mu tak zostało... A śmieszne miny robi takie... muszę sfotografować...
A biszkopty? Max zje pół.

eeehhh te chłopaki nasze:baffled: mój to by wpierniczał makaron, ziemniaki, ale z mojego widelca:-p sam nie weźmie do łapki...Mam nadzieję, że mu to przejdzie!!!
aaa dziś zjadł trochę chlebaz tym serkiem co Gatto pisała:tak:trochę się wzdrygał, ale coś tam zmemlał.
Ranyyy ale śpiąca jestem...

O rany, Wy to jestescie boskie!!!

Ten nasz watek to jak opium jest!!! Se mysle, e wylacze laptoka, dosc tego na dzis, oslepne w koncu z gapienia sie w ekran!

Ale NIE! Ale NIE! Logujem sie i co widze, ze pogaduchy sa na calego.

Terefere zagoji sie, tylko nie drap buzki.
Zuzanka ani mi sie waz, sie przenosci calkowicie na inny watek!My tez Ciebie tu potrzebujemy
Muma ale haslo rzucilas:-D Pieknaszyszunia jedzie z koksem... Ja mam pranie, potem mam pranie...jak w Alternatywach normalnie:-D Pan Pepa z maskotka slodko wygladaja sobie, Ona i On
Katiuszka Mlody sie naumie jeszcze, najwazniejsze ze spi
Kok.o wlasnie jak postepy w rehabilitacji? A zlobek? nie piszesz czy Ewunia bedzie tam dowozona, bo rozumiem, ze po tym szpitalu to chyba ryzykowne? lece zaraz na FB
Gatto wspolczuje Cie z tymi kanapami... Znam ten bol, jak sie chce kupic fajne, funkcjonalne i nie za drogie. Niby wybor spory, ale tyle badziewia jest. Tu w DE jest wiele mebli z Polski
Ani@k cycuje czy jest na FB? Lece juz sprawdzac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry