reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
no to dzień dobry....:-)
ledwo wstałam i mysle o jedzeniu:eek: jestem łakomczuchem ale teraz to ze zdwojona siłą chyba.... idę się zważyć na czczo:-D:-D:-D
Nocka ciężka, bo chyba ze 100 razy wstawałam,a później nie mogłam się ułożyć...eh:confused2:
Aleksis ciesz się na razie możesz w każdej pozycji lezec :tak: później jest z tym ciężko:-(
Zapomniałam se siknąć i jutro od rana badania, wiec do później, lecę popracowac;-)

Pierwsza !!!:-)
Witam się poranną porą z pobieralni w trakcie maratonu który zakończę o 11 uff
Katiuszka żeś narobiła:wink: u mnie taka mgła że nic nie widać za oknem
:-p

Z tymi podwyzkami to sie ni jak ma do wykształcenia w mojej branży :dry:
Ale wiecie robotę troszkę se zmieniam : bo rezygnuję z pobieralni a zwiekszam moją pracę w poz na pół etatu. I koniec z tymi maratonami:tak:

Aleksis z wizytą u prof. czekam na @i po niej sie do niego zgłosze.Ale jak powie że trzeba IUI to co nie ma zmiłuj i za kase trzeba bedzie robić :zawstydzona/y: Ale powiem że mam chęć napisać pismo do NFZ żeby wskazali mi miejsce gdzie mogę wykonać na refundację.

yyyyyy co ja tam jeszcze miałam napisać:sorry2: Amnezję chyba mam:errr:

Ja Was też kocham dziewczyny i nie wiem jak dałabym sabie radę sama z tym wszystkim .:tak:( trzexwa jezdem bo w pracy )

Pozdrawiam wszystkie mamuśki , nasze ciężarówki i staraczki .

Z mglistego wschodu Caterina Max Kolanko:rofl2:

P.S :widzę Szyszunia mnie przegoniła :-p

czeeeeeee

ja niedorobiona jestem dzis...wstawalam jak Szyszka ze 100 razy do zmory malej. Niby nic jej nie bylo, ale jesc jej sie chcialo.
Glowa mnie boli, mgly jak na wschodzie:-(

Caterina no sprobuj sie dowiedziec gdzie refunduja, tylko, ze moze na te darmowe czeka sie wieki:-(
Gochson, no my mamy grupe na fejsie:tak:

Moja kanapa to ta Guarda la promozione Chateau d'Ax del mese::Chateau d'Ax na nastepnej stronie jest rozlozona i do tego podnozek Guarda la promozione Chateau d'Ax del mese::Chateau d'Ax na dalszych jest jak sie zmienia w lezanke ;-)
kurcze pokazuje sie tylko glowna strona, Pegaso sie nazywa ta sofa, a podnozek Puffoletto :-p

Ostatnia edycja:
A przyjmiecie mnie do tej grupy ? :-p

Mnie rano coś poniszczyło - zatrucie albo jelitówka. Synek chyba maczał w tym palce, bo coś wczoraj miał biegunkę. Dzwoniłam do pracy, że dziś w domu popracuje i jakoś od razu mi się lepiej zrobiło. :confused2:

Hej,

Ja tylko na hej narazie :happy:

Dziś Olek też dał nam popalić, o 2giej pobudka, o 3ej skapitulowałam i wzięłam go do nas, wałkował się po nas i walił głową w łóżko albo w ścianę więc światła w ogóle nie gasiłam, zasnął chyba o 6ej dopiero i wstał o 7.30. Mam nadzieję, że w dzień pośpi a ja z nim bo spałam pół nocy jak zając.

caterina *** odpuść troszkę z robotą, zobaczysz od razu to wpłynie na organizm :tak:

Gochson - zdrówka, następną Ciebie trafiło , ech...

szyszunia jedz na zdrowie, za chwilę dieta lekkostrawna ;)

Gatto - kanapa zatwierdzona, a co Wy wszystkie z tymi szarościami ?? ;-) Ja mam podłogę w salonie szarą i niby pasuje do brązów i modna ale już nie mogę na nią patrzeć... Smutna jest.

Do późniejszej kawki !!! Oluś mnie wzywa.

reklama
hej!!!
Gatto łączę się w bólu:tak: mój to samo!!!jezuuu jak się wiercił, wstawał, siadał w łóżeczku. Śpiworek miał tak poobkręcany, ze już ruchu nie miał:baffled: też ledwo żyję:crazy:
Goschon noo to już jestem pewna, że jakiś wirus jelitowy szaleje. Rodzina z Pl mi mówiła, że wymęczyło ich nieziemsko. Potem Tymek, tere fere...No to kuruj się!!!! lekka dietka i powinno szybko przejść!!!
Caterina no co Ty!!! u mnie też mgły:-p tym razem to nie ja...a inna

Idę się wzmocnić kawusią. Jakieś chętne???;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry