reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kok.o jak poszlo dzis w zlobie??
Ja w rezultacie nie zrobilam dzis tych owsianek:wściekła/y:moze jutro, mam nadzieje!

Aleksis oby tak dalej, ale wiesz, jakos tak caly dzien w pieleszach nie music lezec, przenies sie na kanape:-D:tak:
Co do tych ziolek, to ja kiedys mialam cos podobnego i musialam wsadzic gleboko do szafy, bo spac nie moglam i mialam bol glowy:eek: :confused2:

Ani@k hahaha, oby bo te twoje posty mi na mozg siadaly:rofl2:

Wrocilismy i ja nic nie kupilam. NIC. Ani dla mnie, ani mlodej:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
ja już w wyrku leżę bo mnie cosik w krzyżu łupie ale to przez tą podłą @@

Ani@k widzę,że już coś podłapałaś?

Aleksis to u Was trzeba w pracy pogadać z lekarzem? że niby co miałabyś oszukać ??

Gatto ja kanapę w ikei wyszukałam sobie do pokoju dziecięcego (póki co to ma tam być pokój tymczasowy :tak:)HÄRNÖSAND Sofa rozkładana z leżanką - Olstorp ciemnoszary - IKEA

Muma urodzinki chyba w domu jednak są bardziej rodzinne i przytulne ;-)

katiuszka a Ty co ? wszystko ok z Tobą :-p

kok.o jakoś takoś chyba mi smutno się zrobiło i dlatego ale dziewczyny postraszyły no ciężko odejść

oj ja powinnam sobie kaskę jakąś odkładać tere musisz mnie nauczyć oszczędności :zawstydzona/y:

dziewczynki wszystkie moje to dla Was

no dobra, już wybiegałam się;-):-)
zuza :******* , i na stepnym razem ja Ci głupoty do łeba przyjdą to
:-D
kanapa fajnie wygląda, ale kurcze, jak lubie Ikee, to sofy chyba bym tam nie kupiła. Przymierzałam nieraz tyłek do różnych kanap, foteli, sof w sklepie i za każdym razem jakies takie niesolidne i niewygodne mi się wydawały... Ale może to kwestia tego, ze każdy tyłek na nich sadza i już się wyrobiły;-):-)

Zrobiłam racuszki z płatków owsianych i twarogu i jabłek.. dooooooooooooooobre wyszły:tak::tak::tak:
Młodej dałam na spróbowanie to wsuwała az miło:-D
dobra, ide na fb przepisy wstawiać

reklama
O w maskę jeża:szok::szok: nawet rękoczyny na forum... ja spierniczam, bo mi się też oberwie przez przypadek,:szok: albo i nie przypadek....

koko ja znowu nie przepadam za ikeją, ale znowu jeśli już za coś tam płacisz normalnie, a nie tanio, to jest dobry towar. Przekonałam się kupując kilka rzeczy do salonu, a tam użytkowane jest wszystko za czterdziestu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry