reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

terefere - dobrze, że już Wam lepiej :tak: Filmik niezły, dziś dopiero odpaliłam:-D

U mnie jest zasada , że jak dziecko nie ma gorączki, może oddychać przez nos a na dworzu nie ma aktualnie huraganu to spacerek musi być :tak:

Co do kibelków to po roku na pewno :tak: Mam filmik jak Jula miała 1.5 i elegancko na misiu pokaywała, jak siadać , co robić , gdzie gra wtedy ale sama za nic nie chciała dupki posadzić:-)

alex - odezwij się !!!

My też lecimy na dwór , obiad też dziś trza zrobić ...
Do później !!!

reklama
to znowu ja ;-)
Kuchnia ogarnięta, ja też...na ile to się dało:sorry:teraz czekamy na obiadek i na spacerek.
Przypomniało mi się, że kok.o pytała o kawy, a ja nie pamiętałam nazwy. Ale już znalazłam. Na obrazku jest zwykła, ale teraz wyszły smakowe : karmel, wanilia i orzechowa.Na razie piłam karmelową, dobra. Aaa i jeszcze popijam polską z cykorią. Tez spoko.
No a to ta moja kawka
Google Image Result for http://image.ceneo.pl/data/products/15169200/i-douwe-egberts-kawa-rozpuszczalna-gold-190-200g.jpg

ja na chwilkę

Aleksis Ty wiesz,że ja zaciśnięte non sto mam kciuki,odpoczywaj kobito!!!!!!!!!!!!!
Caterina zdolna babeczka z Ciebie ja mam nadzieję ,że bez iui i ivf wpadną Ci II &&& :*******

jeśli chodzi o kawkę to ja z ekspresu spijam codziennie rano czarną bez cukru.

Miłego dnia babeczki

katiuszka - ale ta kawa smakuje troche kawą ??:-) Czy tylko tym karmelem ??

zuza - jak tam, już koty wygoniłaś ?? A meble poprzestawiane ?:-)

Własnie mi siostra eMa doniosła na fb, że teść chce zrobić Olkowi roczek w restauracji..że niby dlatego żebym już nie robiła nic w nasze święto bo ciągle jemu gotuję :-(
Ale to bez sensu, nie ? Z maluchem się tam szarpać, najlepiej będzie mu w domku, powiedziałam, że jak chce to może do prezentu tort jeszcze wypasiony kupić bo mi piec się spierniczył przecież. I znowu się rozczulam.

Muma no nie wiem ile osób będzie na roczku, ale jak niedużo to też wolałabym w domku. Ja tylko dla dziadków i chrzestnych będę robić raczej więc też w domku... No i te gadżety do wyciągnięcia przez małego, to najlepiej w domu...

Muma trochę smakuje kawą:tak: eee to znaczy dla mnie, bo ja to kawosz za bardzo nie jestem, dlatego lubię smakowe.
Oooo!!!jak miło!!! widać, że Dziadziu myśli o wnuczku:tak:Jak wolisz w domu, to pewnie! powiedz tak jak napisałaś, tylko wytłumacz mu, że małe dziecko, że pieluchy itp. żeby się nie poczuł oddtrącony:sorry:noo ja tez bym się rozczuliła...
oki, spadam na spacer!!! wreszcie!!!!:-)

tere fere no tylko my i teść z siostrą, kuzynka eMa i moja Mama z facetem, w domku będzie najlepiej od razu się Glut pobawi na podłodze zabawkami i w ogóle:tak:
Ale już do niego zadzwoniłam i powiedziałam, żeby kasę odłożył na wiosnę na wypasiony plac zabaw , który ma zbudować wnuczkowi :tak:

Muma ja uważam, że w domu jest lepiej, bo mały się pobawi na podłodze, a jak bedzie chciał spać to zawsze można go położyć do swojego łóżeczka. Zawsze przeciez możecie zamówić cattering zamiast gotować i zjeść go w domu. My tak robilismy jak był chrzest.
Nasz tort nie wytrzymał za długo, przy dmuchaniu świeczek ręce wylądowały w samym środku. Teraz już go uczymy jak dmuchać żeby na 2 latka był przygotowany. Frajde ma straszną.

reklama
babolki i ja jestem:-)
Aleksis i Tere fere ale mi stracha napędziłyście, czekałam na dobre wieści i w końcu się pojawiły!!! Uff;-)
Tere fere ciesze się ze ze Timkiem juz lepiej, jak czytam Wasze zmagania z dziećmi to przeraza mnie czy my sobie poradzimy w tym wszystkim z Mieszkiem:-(
Aleksis mi tez babeczki mówiły żeby odpoczywać, lezec itp, z tym ze u mnie wszystko grało , tak jak do tej pory, wiec Ty się lepiej ich słuchaj i bądź grzeczna, a wszystko bedzie dobrze, ja tez cały czas trzymam kciuki i mysle o Tobie!!!:tak:
Właśnie a Alex coś zamarła, jakiś sen zimowy czy jak:eek:
Muma widzisz jak my Cie kochamy, jesteś nasza dobra duszyczką, pomocną i wlasnie jak mama ;-)a i bywa ze nawet lepsza:tak:
Ani@k a propo kupy:eek: to dzis mowie do eMa ze juz nie moge sie doczekac jak bedzie Mieszka przewijac po kupie a on tak patrzy i mowi ze maseczke sobie musi kupic:szok: wariat...
katiuszka to udanego spaceru bez kupy:-D:-D:-D, kurcze tęsknie za UK :eek:z parkami, tylko nie za deszczem:-D
kasica znowu focha strzeliła:baffled:

Ja dzielnie pracuje, ale juz coraz bliżej zwolnienia L4, i finito...
Prasowanie dla Mieszka nas wciągnęło, ze tylko się z eMem wymieniam przy desce, jedno schnie drugie się prasuje i tak końca nie widać...
Przeszło mi przez głowę jakby jednak okazało się ze to dziewczynka bedzie, to piekne kolory ciuszków bedzie mieć :-D:-D:-D a eM znowu byłby wkur...wiony:szok: bo w sumie raz widzieliśmy jajka:-)
Moze ja 21/10 dopytam jeszcze raz:eek:
Ząb na razie się nie odzywa, wiec dało się w miarę pospać, choć wstawanie do wc co 1h to nadal masakra, ułożenie się ponownie to inna bajka, ale nie narzekam...
Wracam do prasowania i pracy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry