Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
Vonka,lece do pracy.... milego dnia!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekuje...
Jakos tak mi mokrawo i bole @ jakby ustepuja powoli na rzecz bolu krzyza i ciagniecia podbrzusza.... No ale poczekam bo moze to ta infekcja - na szczescie mezus przywiozl mi Macmiror w globulkach wiec na nastepna owulacyje zdarze sie podleczyc...;-) To ja też chcę do wrześniówekvonko, oczywiscie jak rowniez inne staraczki,razem bedzie nam razniej we wrzesniowkach....

Super, że wyniki OK
;-)Vonko, Ewo! O pietruszce wiem tyle, że apiol, główny składnik olejku pietruszkowego ma właściwości estrogenne i nie należy nadużywać dań z pietruszką w czasie ciąży. Nie nadużywać to nie jeść kilogramami;-)
żeby wykorzystać "na siłę" pozytywny wynik testu. Ale, ale
mierzyłam temperaturkę i muszę powiedzieć, że po 7 miesiącach pomiarów byłam w stanie przewidzieć dokładnie dzień wcześniej, kiedy nastąpi owulacja
. To naprawdę nie jest trudne

Jakaś "kampania wrześniowa"
robiłam je o złej porze
(osioł ze mnie - nie obrażając osłów) ale i tak potwierdziły to co wiedziałam z pomiaru temp. i obserwacji sluzu. Zaskoczyło mnie tylko że dwa dni pod rząd wyszedł mi test pozytywny
Wrzesień jest do Twojej i naszej dyspozycji.
Czekamy z otwartymi ramionami i wątkiem staraczek ;-)
trzeba mobilizowac siły dla "wyższych celów";-) ;-)

a współpracownicy wciąż wracają do tematu
-nawet dzisiaj była taka rozmowa
. A ja cicho sza:ninja::ninja: i roię to z premedytacją

. Powód; pani, która ma mnie zastępować w czasie mojej nieobecności zupełnie nie garnie się do pracy

. Nie ma zielonego pojęcia co ja robię, w jakich terminach i jak tego dużo. I wcale nie wynika to z braku chęci z mojej strony: ja byłabym bardzo szczęśliwa mogąc się kimś wyręczyć i chętnie uczę
.Ale z niewolnika nie ma pracownika
. Tak więc odwlekam poinformowanie, żeby moja pani miała jak najmniej czasu-teraz nie zamierzam jej instruować kosztem nie zrobienia swojej pracy
.