reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

katiuszka ja też oglądam i też jej nie cierpię !!! Głupia wysuszona mądralińska :-D A jak jeździ po tym bidnym współprowadzącym ... Ale co oglądać, na dwójce Pytanie na śniadanie już nie jest takie ciekawe.

A propos grzeczności bliźniaków to Olek ostatnio u lekarza zgrywał normalnie słodkiego dzidziusia , chyba przez gorączkę , myślałam , ze spadnę z nim z tego stołka kręconego :-D

reklama
czesc
wpadam na chwilke, póki Młoda nie zorientowała sie,ze przy kompie siedze;-):-D
Muma ciesze sie,ze Olemu lepiej:tak:
Ani@k hyhy, osczedziłas nam barwnego opisu jajecznicy w pieluchach:-D chwali sie!:tak::-D:-D
katiuszka Młoda też wieczorem lata jakby jej pieprzu pod ogon nasypali:eek: przed spaniem, tak z godzinke, ma najwiecej energii i nie usiedzi minuty na zadku... a potem pada, w kąpieli juz trze oczy;-) Tez nie cierpie Pienkowskiej, głupia jest po prostu.... ogladam ddtvn jak prowadzi Welman&Prokop:tak:
dobra, ide zabawić Bąka bo mi jęczy pod krzesłem i wspina sie po nodze... heh..
Aleksis &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekamy niecierpliwie na relacje:tak:

zaraz kawke drugą bede robiła to zapraszam do siorbania:-)

Ostatnia edycja:
Aleksis powodzenia na wizycie, czekam na relację.

Zdrówka dla wszystkich maluszków i dla duzych też

Ja już w pracy, po kawce. @ jeszcze nie ma, ale czuję normalnie takie napięcie, że szok. Staram się za dużo nie myśleć, bo moja głowa już doszukuje się objawów :)

kok.o a jak Ewunia się czuje? gile dalej wiszą? nie chodzicie do żłobka, nie?

Mój też jakiś dziwny ma nosek...niby nie ma kataru, nic mu nie cieknie, ale czasem słyszę jakby coś w środku mu charczało...no wiecie, jakby miał lekko przytkany. Ale jak czyszczę ta "połykaczką gilów";-)to nic za bardzo nie schodzi:baffled:
Muma no patrz! a to wredoty małe:-D w domu istne diabełki, a na pokaz aniołki dosłownie:-)

No właśnie, a propos Pieńkowskiej...z kim się nie zgadam, nikt tej baby nie lubi, na róznych forach to samo, komentarze pod artykułami o niej -wszędzie to samo. Widzowie nie chcą jej oglądać, beznadziejnie prowadzi ten program, nie umie się fajnei dogadać z współprowadzącym...ogromna róznica między ich programami a Welman i Prokopa. A mimo wszystko dalej ją tam trzymają:baffled: nie wiem...może ona już se kupiła cały Tvn?:eek: i przychodzi tam dla relaksu....:-p

2013-10-19 15.39.13.jpgMuma mówisz i masz... za dużo brzuszka nie widać bo tak stanęłam:eek:, foto z 19/10

Załączniki

• 2013-10-19 15.39.13.jpg
    2013-10-19 15.39.13.jpg
    49,2 KB · Wyświetleń: 46
Gochson taka adrenalinka jest fajna :tak: a później to już sama radość :tak:
Szyszka a to już sobie wybrałaś położną??? będziesz ją mieć na 100% przy porodzie??? bo wiesz rzeczywistość może się okazać całkiem inna..

lece bo muszę..

edit: sorki Szyszka doczytałam ale Patryk krzyczy.. nie wiem jakim cudem myślałam że wybrałaś już położną.. ehhh

szyszka tu nic nie widać !! Strzel sobie sama i wrzucaj na fb ;-):tak:

katiuszka - no pewnie dla relaksu Jolka pracuje, ona ma przecież jakiegoś męża milionera. Pewnie coś w tym jest :tak:

reklama
Muma z reki to mnie obiektyw nie złapie :-D:-D:-D postaram sie cos zapodać:tak:
Poznałam wszystkie położne, bo mamy z nimi zajęcia w szkole rodzenia...wydaja sie OK!
katiuszka uwielbiam Cie , hahaha te Twoje teksty, aaaaa najprzystojniejszy lekarz bedzie mnie za rękę trzymał:-)
Wiem ze to mogło zabrzmieć nieprawdopodobnie, ale z reguły moje wrażenia się sprawdzają, szpital państwowy nowy, na prywatny mnie stać :-D
Zapisaliśmy się tez na poród rodzinny, wiec będziemy jedni z pierwszych w kolejce, wiec jestem spokojna...

Dziewczyny zastanawiałyście się nad tematem pobrania podczas porodu krwi pępowinowej?
Któraś z Was to zrealizowała?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry