Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Fasol jest, magnez za darmo, full wypas!
myslalam, ze spiaca, ale jak ja polozylam to darla sie w nieboglosy, no to zrobilam jej mleko i wtrabila cala butle. Hmmmm...zazwyczaj jadla co 4 godziny.
Mój mały teraz też je o 5 rano, potem śpi...ale tylko do 7-ej
Dwa dni pod rząd miał drzemki poranne po 2 godziny prawie, ja już uszczęśliwona...a dziś 33 min i koniec
nie nadążę za nim:-) 
Już w szkole rodzenia dali nam takie formularze do podpisania - kto chce oczywiscie. No a ja pieroła zapomniłam tego...ale i tak przed porodem zjawił się jakiś miły czarny pan z takim samym pismem i podpisałam. Po porodzie zabrali łożysko gdzies tam...i powiedzieli, że po tą krew biorą. Potem mi oddali
w sumie nie wiedziałam co z tym zrobić, to se leżało na stoliku obok
no i teraz co parę tygodni dzwonią do mnie i pytają o zdrowie małego, jak sie rozwija itp. Ahaa i jeszcze dostaliśmy kartkę z podziękowaniami. Myślę, że jak masz możliwość, to warto...może komuś się przyda, nie? nas to nic nie kosztuje.
i to tacyyyyy niewyjściowi
nie było na kim oka zawiesić;-)
normalnie zagadałam ją na śmierć
ale chyba już się otrząsnęła, bo wczoraj do mnie dzwoniła i zapraszała na kawkę:-) 
ten chce zakupy zrobić na imprezkę, a ta, że buty chce kupić
noo Kochana lepsza jesteś ode mnie...a myślałam, że nikt mnie nie przebije

pogłaskaj Dzidziola od cioci z Lądka:-)

a ja robię szybkie danie z "paputka"
znacie takie określenie? ja tak mówię i szwagier...reszta się dziwi..co o jest ten paputek
a to jest torebka, np. taka jak są pakowane przyprawy. No i mój obiad dziś jest z paputka...makaron z pieczarkami i czymś tam jeszcze w sosie. Jadłam już z tej firmy makaron z kurczakiem i pieczarkami, dobre było. Mam nadzieję, że dzisiejsze danie też będzie chociaż zjadliwe...bo zdrowe to niebardzo
:-) jeszcze raz dzięki!!!!

po 2 tyg po porodzie płaci sie 1600 zł, i roczny abonament 600zl wiec sumując ok. 3tysi trzeba na to miec...mysle mysle i czytam i sama nie wiem

), bez przesady z tą niezdrowością, teraz to już po prostu mieszanki przypraw przeważnie są.

jeśli nie masz nic przeciwko to z czasem kupimy takie same Muma ale świetne te klocki, od którego to m-ca dla bobucha?
eM zajarany nimijeśli nie masz nic przeciwko to z czasem kupimy takie same
![]()
:-) Na tej tubie jest napisane 2+ ale myślę, że od roczku można już zaczynać no ale trza pilnować żeby zębów nie ostrzył na nich