reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Dopiero doczytalam.
Katiuszka &&&&&& za eMa , to pewnie taka dusznosc przy przeziebieniu , bedzie dobrze. A ma duzy kaszel ?? Ja kiedys przy powaznej grypie przeszlam zapalenie moesnia sercowego ale to mialam megagoraczke iles tam dni. Od tej pory sie szczepimy. Trzymaj sie !!!

A propos szczepien to wlasnie chlopaki pojechali na żółtaczke. Ja spenialam pierwszy raz.

A tak w ogole jak szly slowa piosenki moich malych facetow Tima i Emila
Dzien Dobry, Kocham Was la la la la la la la la la la.

Pieknaszyszunia to juz niedługo zobaczysz swojego Mieszka na żywo. Mój Adaś pośpieszył się o 2 tygodnie, ale juz mi lekarze mówili, że chyba będzie wcześniej. Miał 3700 jak się urodził. U mnie babcie siedzą z małym a ja zarabiam pieniądze na zabawki.

katiuszka zdrówka dla męża.

tere fere Was też czeka ten etap, no cóż starty już są - pęknięte płytki, potrzaskany wazon, porysowany stół, pobrudzone ściany. Mama mówiła, ze ostatnio zaczyna pisać po ścianach i płytkach, więc jeszcze coś dojdzie do listy :szok:

kok.o dużo zdrówka dla Ciebie i małej. Chyba zrobicie trochę przerwy od żłobka.

Muma to miałaś przeżycie po grypie :no:. A powiedz mi jak wyzdrowiałaś to serce się odbudowało ?

Gochson po prostu remont dojdzie. Hi hi. Albo lepiej poczekaj na drugie dziecko jak wyrosnie z pisania po scianach.

Tim waży 7600, no to elegancko jak na swój wiek w końcu.

Ostatnia edycja:
Hej
Wczoraj padlam o 21..Patryk mnie o 1 w nocy obudził..
Katiuszka zdrówka dla eMa, masz juz jakieś wieści?
Muma czy mogłabyś zdradzić z jakiej firmy macie mebelli? Bardzo mi sie podobają.. a śnilas mi sie..
Tere z Patrykiem jest różnie, czasem budzi sie często np co godzinę a czasami raz.. se sam czas obiera..
Szyszka my Cię tez pozdrawiamy :-* pamiętam jak ja pisałam o niewygodnym spaniu gdzie Ty tryskalas energia. Jeszcze chwila i nie bedziesz miała czasu na BB ;-)
Gatto oj moje nie
zorganizowanie jest chyba większe..
No i kończę bo sie Młodzież cos buntuje..ale czemu?

Witam sie przy sniadanku...

Katiuszka jakieś wieści co u eMa?
Tere fere po co szczepionka na żółtaczkę?
Muma miłego dnia :)
Ani@k a ja właśnie sobie przypominam Twoje posty, jak to wszystko się zmienia:eek:.. spokojnego dnia i uściski dla Patryczka.
Dla Ciebie dużo odpoczynku;-)
Gochson to masz wielkie skarby te babcie...zazdraszczam!:-)

Oj ciężka noc za mną, przydałby sie czwarty bok do spania:-D:-D już nawet poduchę fasole wywaliłam do Mieszka do łóżeczka, tylko małymi poduszkami sie obłożyłam, ale w nocy przeprosiłam sie z fasola i znów sie w niej układałam...EHHH wiem wiem marudzę:-D:-D

Zaraz lecę do pracy oddać sprzęt i adijos:tak:;-)
o 16:00 start na szkołe rodzenia...
Pozdrowienia z pochmurnego wro...

Ostatnia edycja:
Cześć, ja z telefonu bo jestem w przychodni :confused2:3 godziny dzisiaj kwitnę bo mam glukozę z obciążeniem :-p

Katiuszka jak u Was ?mam nadzieję że było więcej strachu i jest wszystko ok :tak:
Ani@k już z Patrysiem macie wszystko poukładane?Wszystko już jest tak jak chciałaś?
Muma oj no ładnie przeszłaś choróbsko:no:
Tere :-*
Gatto znaczy się tortilka wyszła i smakowała :-D

Kurka dostanę szału tu !!

reklama
Hej z kawką:tak:

My już po dwugodzinnym spacerze, musieliśmy jechać na pocztę, to poszłam rano dopóki ładna pogoda.
Teraz Oli dosypia w wiatrołapie ;-)

katiuszka - jakie wieści ???

Gochson po takim zapaleniu zostają zwapnienia w sercu a konkretnie na zastawkach, które i tak dwie mam z natury niedomykalne. Jednym słowem, trzeba dbać o siebie , jak się jest chorym to leżeć w łóżku a nie latać do pracy jak to miałam w zwyczaju..
A co do demolki to też już się boję, ten mó Synek wygląda mi na takiego radosnego artystę co to będzie uzewnętrzniał swoją wenę gdzie popadnie:-D

kok.o jak Ewcia ??? Idz do lekarza, nie ma co czekać, może da Ci to co Olkowi, naprawdę ładnie w tydzień mu przeszło a ledwo gadał i kaszlał jak stary wartburg;-)

Ani@k - a co Ci się śniło ?? :happy: CCo do mebli to muszę papierów poszukać bo nie pamiętam co to za firma, chyba jakaś polska, coś z Mazur zdaje się ale sprawdzę:tak:

tere fere Sylwester mówisz, to ja zrobię te zrazy i jakaś sałatkę, oki ?:-p:-) Pewnie, że Tim spoko waży, Olek teraz dopiero waży 11 kg . Jak się urodził ważył 3950 i tak dokładnie wyliczyli mi na usg:tak:

Szyszunia -oddawaj złom do roboty i na kanapę !!!:tak: To już nie wróci :laugh2:...

zuza - &&&&&&&
za glukozę !!

Gatto - ​czym popijaliście tą tortillę, że jeszcze śpisz ??;-)

Aleksis - już też nie wypada tyle spać, kiedy inni muszą się dziećmi zajmować :-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry