reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Sensi - cholercia - no nic, będę czekać.

Ale mam nerwy!!! Mieliśmy dostać kaskę "prezent" na święta z zakładu pracy, a tu się okazuje, ze kaskę można dostać, ale trzebabyło złożyć wniosek .... Grrr. Jest po terminie, a jak był termin to nie wiedziałam bo latałam po całym Trójmieście służbowo jak kot z pęcherzem. Złożyłam prośbę o rozpatrzenie po terminie, jak odrzucą to jestem goła i wesoła na święta. Sensi, Monik - naślecie na nich myszy w moim imieniu?

Carioca a mogą być myszoskoczki:confused::happy::confused: mam kilka w klatce, ale jakby co to jestem je w stanie szybko rozmnożyć:tak::tak: ciąża trwa ok.3 tygodni i w jednym miocie rodzi się średnio 6 sztuk:tak::tak::tak:

mam jakas nieuzasadniona obawe,ze bede miec bliznieta,chociaz ku temu nie ma teoretycznie podstaw i tak na prawde nie chcialabym... chce dwoje lub nawet troje dzieci,ale nie 3 w 1,tylko tak co 3 - 4 lata,lol....

Sensi - a wredne te mysoskoczki? jak tak - to chętnie :-)
Ewa - ja to bym chciała bliźniaki, parkę najchętniej. Ale nie mam szans, bo ani w mojej rodzinie ani mojego partneta bliźniaki nie występowały, a z tego co mi wiadomo to kwestia dziedziczna.

Carioca77, ja nie chce blizniakow, a jesli juz to tez parke lub dwie dziewczynki,bo dwoch chlopcow to by bylo mi o jednego za duzo.... ale tez mam male szanse na blizniaki,bo u nas w najblizszej i dalszej rodzinie takowych nie ma... ale z wiekiem kobiety i wczesniejszym stosowaniem hormonalnej antykoncepcji jest wieksze prawdopodobienstwo wystapienia ciazy mnogiej, szczegolnie jesli doszlo do zaplodnienia w pierszych kilku cyklach po odstawieniu tabletki....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry