reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

oooo - to nie wiedziałam. Myślałam, że to sprawa wyłącznie dziedziczna.
Ale słyszałam o wielokrotnej owulacji w cyklu - to pewnie te bliźniaki stąd, że uwalnia się w cyklu więcej niż jedno jajeczko i zostają zapłodnione. No to mam jednak szanse :-)
Ale nawet jedno bobo sprawi mi wielką radość :-)
Nie martw się Ewa na zapas - myśl pozytywnie.

reklama
Witajcie!
Sensi też będę czekać na wieści do Ciebie! Pewnie już teraz jesteś pod gabinetem.
Ewo Krystyno ja testowanko będę miała dopiero w tą sobotę, chyba coś niejasno napisałam. Więc szansa jest. A co do bliźniaków to myśle, że to raczej szok dla nas by był i chyba jednak wolałabym nie na początek. A tak w ogóle to też sobie cicho marzę o trójce w pewnych odstępach czasowych. Ale czy się wyrobimy?
Jakoś bardzo dziś jestem zmęczona i czekam na weekend. Trzymajcie sie ciepło w ten jesienny wieczorek!

Witajcie 30 -stki. Cieplutkie pozdrowienia na chłodne dni dla wszystkich.

Sensi - pisz tu zaraz jak wizyta, jak fasolka, jakie wieści?

Vonka - jak Twoje testowanko?

Opowiem Wam małą anegdotę - dla rozładowania napięcia. Anegdota pochodzi z ok. 8 tyg. mojej ciąży. Tylko nie śmiejcie się ze mnie głuptasa bardzo głośno.
Było to po moim pierwszym USG - kiedy moja fasolka miała dokładnie 17 mm długości. Wróciliśmy z jakiejś imprezy, poszłam wieczorem do ubikacji, miałam wtedy ostre zaparcia i ta wizyta w WC to był prawie poród. Po spuszczeniu wody - patrzę coś się nie spłukało - było czerwone, pomarszczone i miało około 2 cm długości. Patrzyłam na to bez oddechu przez minutę i już prawie ze łzami w oczach wołam męża. Pytam co to? A on że nie wie ze analizuje swoich kupek. Pytam jak to byłeś tu przede mną. A on że tak i to pewnie ta ostra papryczka, którą połknął w całości. Ja na to ty wariacie spłukuj porządnie bo ja tu od zmysłów odchodzę że fasolkę poroniłam, a on w śmiech na całe gardło mówi - no kochanie jedno jest pewne - jak urodzisz coś takiego to na pewno nie będzie moje!

Witam 30tki!!!

Lastrada.... :rofl2: mój facet uwielbia ostre papryczki, ale mam nadzieję, że gryzie :laugh2:

Najka - czekamy do soboty cierpliwie, który to dziś Twój dzień cyklu?

Ewa - wstawaj!!! już... 3 rano u Ciebie :-)

SENSI - OPOWIADAJ!

Carioca77,juz wstalam! i gdzie jestes?:laugh2:
Sensi,jak bylo u lekarza? opowiadaj....
Lastrada, rzeczywiscie zabawna historyjka...:-D
I reszta,gdziez sie wszyscy podziewaja,jak ja jestem zalogowana?

reklama
:laugh2:na szczescie nie... i niech mnie lepiej omijaja....:-D
jak ci mija dzien? u mnie dopiero ok 6h30.... wie wstalam, a raczej zwloklam sie z lozka i za godzine ide do pracy... na szczescie juz za chwile weekend.... jestem padnieta....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry