reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Sensi,dzieki... teraz to zdjecie ma troche wiecej sensu....:laugh2: niesamowite jak mozna malenstwo podgladac od samego poczatku.... Gratulacje! i trzymaj sie zdrowo! i nie opuszczaj nas i przesylaj fluidki!

reklama
Świeża porcja wypasionych fluidków:

~!@#$%^&*(((((((()_+_)(*&^%~!@#$%^&
~!@#$%^&*&^%%$#$%^&****()_)(*&%$
$%^^&^#$%^&*&_)(*^&*()()(**&^%%^*
~!@#$%%^&(&*^%$#@W#$%%^&*^%$&
~!@#$%%^_)*^%$#@@!#$%^%&*(())__+

Sensi,dzieki... mam nadzieje,ze przyplyna.... musisz byc bardzo szczesliwa.... ja mialam nadzieje,na swietny ( i jakze tani w tym momencie!?) prezent na swieta pod choinke dla Joe i moich rodzicow w postaci fasolki,a tu nici i musze sie teraz glowic co im dac.... a rezultaty tego cyklu beda dopiero najwczesniej ok.28/12.....

ja powoli sie zbieram do pracy.... a wracam dopiero po 21szej u was ok. 3 nad ranem.... najchetniej to bym poszla z powrotem spac.... ale chociaz sie jasno robi na dworzu...
Dziewczyny,milego dnia!

Ewo tak mi się niedawno przypomniało, że przedzafasolkowaniem dwukrotnie budziłam :happy::happy::happy: męża do seksiku,bo on przychodził zmęczony z pracy i po kąpieli zaraz zasypiał. Więc ta fasolina jest troszkę ofiarą mego gwałtu.:tak:;-):tak:

Sensi bardzo ucieszyły mnie wieści od Ciebie i śliczne zdjęcie maleństwa!

Wzruszyłam się jakoś patrząc na nie. Niech Wam pięknie rośnie!

Właśnie przyszedł do mnie kominiarz z kalendarzem na szczęście, kupiłam a co tam!

Carioca ja mam dziś 27 dzień cyklu, a test robię pojutrze, bo ostatnio

miałam cykle 27-29 dniowe. Może powinnam w niedzielę, ale już dość mam

czekania. Poza tym niestety biorę leki, które powinnam odstawić , jeśli się

dowiem... tym się trochę martwie, szczerze mówiąc. Ciekawa jestem, czy

jest wśród Was jakaś alergiczka i czy w ciąży się leczy jakoś i jak sobie

radzi?
Pozdrowienia słoneczne dla wszystkich 30-stek!

Najka może na tą alergię znajdą się jakieś leki homeopatyczne, które można przyjmować w ciąży:confused: bo sterydy oczywiście odpadają:baffled:

A mierzysz temperaturkę:confused::confused: jeżeli nie to zrób jutro rano po przebudzeniu pomiar w pochwie. I mam nadzieję, że będzie ponad 37:tak::tak::tak:

reklama
CZEŚĆ SŁONECZKA MOJE :-) :-)

Uffff, ale się działo przez 2 dni :-D :-D
Sensi byłam z Tobą myślami u ginki :tak: :tak: Fasolinka śliczności, niechaj dalej tak pięknie Wam rosnie :happy: :happy:
A czy będziesz lipcóweczką czy też załapiesz sierpień to nie ma chyba znaczenia bo dzidziunia i tak będzie słoneczna :tak: :tak:
Dziękuję za fluidki....złapałam troszke dla siebie ;-)

Najko ja cały czas trzymam kciuki za Twoje testowanko ;-) :tak:

Aleczku no jesteś wreszcie :-D Ładnie to tak podczytywać nas z ukrycia i nie dać znaku życia? :no: :no: My tu tęsknimy za Tobą:tak: :tak:
Kochana, przyjmij proszę moje życzenia z okazji imienin :-) bądź radosną, szczęśliwą, pełną wiary i optymizmu kobietą :cool2: Życzę Ci żeby to wszystko o czym marzysz spełniło się jak naj szybciej:tak: :tak:

Lastrado Twoja anegdota o ostrej papryczce powaliła mnie :laugh2: :laugh2: :laugh2:
Co do mojego testowanka......to stoi ono pod sporym znakiem zapytania :-(
Jakoś dziwnie mnie dzisiaj brzunio pobolewa....tak jakby przed @ ???:confused: Niby rano tempka byłą 36,95 .....ale juz sama nie wiem czy przypadkiem ta wredota do mnie nie zawita :sick:

Antilko no to witaj w klubie "Pod Lwem" :happy:
A na swojego szefa potrząśnij czasem grzywą...niech Cię doceni :tak: :tak:

Monik och Ty juz niebawem panią żoną zostaniesz:szok: :-p :happy:

Carioca, Ewo, Kajda, Anusieńka, Majeczka, Madziulka i wszystkie kochane staraczki - przesyłąm WAM cieplutkie pozdrowienia :happy: :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry