reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie w niedzielę:-)
Te dołki to pewnie przez otaczającą nas aurę.Połowa grudnia minęła a jesień w pełni:-( u nas pada deszcz jest szaro i ponuro.W domu też mam szaro, gdyż tak jak pisałam mamy remont kuchni i wczoraj były usuwane stare kafelki i tynk ze ścian:szok: Dzisiaj nie wyściubiam nosa z pokoju w którym stoi komputer aby się nie załamywać wyglądem mieszkania:wściekła/y: na obiad pewnie będzie pizza na telefon;-) Dla poprawienie sobie humorku oglądam strony z wózkami i ciuszkami dla dzieci:happy:
Pozdrawiam Was wszystkie kochane siostry:-)

reklama
Witaj Antila! Współczuję remontu, zawsze go ciężko przeżywam. Ale za to jak ślicznie później będzie! :tak:
Mozliwe, że tym dołkom aura jesienna sprzyja.

Mam nadzieje, że za kilka dni Monik się do nas odezwie i opowie o ślubie.

Hej Najka:-)
Może Monik nawet jakieś fotki wklei:tak:
Mam nadzieję, że będzie ślicznie po remoncie, chociaż będę spokojana jak już obejrzę całość. Jakoś nie mam wyobraźni przestrzennej. Osobno wszystko mi sie podoba i kafelki i kuchenka i mebelki( narazie na projekcie), ale jak to wyjdzie to nie wiem:rolleyes2:

Witam wieczorkiem! Jak mija niedziela?
Dziwne rzeczy, ale @ nie przyszła, a drugi dzień niskich temperatur. 30 dzień cyklu!Doszłam do wniosku, że może w tym cyklu nie miałam owulacji i dopiero teraz, bo coś tak przeczuwam i są pewne symptomy. Podobno może się tak znacznie opóźnić z powodu choroby albo stresu jakiegoś. Hmm... Może któraś z Was tak miała?:confused:
Antila czy udało Ci sie odizolować trochę od remontu?:wink:

Witam w poniedziałek!
wytrwałam u teściowej, ale trochę mnie cisnęła na spowiedź, więc nieco się rozkleiłam, ale nie zaluje, bo wie przynajmniej co mi w duszy gra. A tak wogóle, to teściowa to wspaniała kobieta. Tescia srednio mogę zdzierzyc, ale biorę tego mojego Misia z całym przybytkiem :-)

Najka a co masz na myśli pisząc "niskie temperatury"? Bo może nie są takie niskie :-)

Antila
- i współczuję i zazdroszczę, bo będziesz miała ładne mieszkanko :-)

Witajcie dziewczynki!:happy:
Przeczytałam wasze posty weekendowe i kilka refleksji mi się nasunęło:

Apel Anusieńki- przywołał mi wiele wspomnień jeszcze świężych: mój Tata-jak Wam już pisałam-od 9 miesięcy walczy z chorobą nowotworową i też jest to nowowór płuc zaawansowany z naciekiem na duże naczynia, i też byliśmy w Instytucie Gruźlicy i chorób płuc w Warszawie u prof. Orłowskiego , i też nie podjęto się zabiegu operacyjnego........ Inaczej czyta się takie historie, gdy zna się je z autopsji.:-(:-(:-(:-(

Vonko
przykro mi bardzo:-(:-(:-(vonko a czy rozważaliście kiedykolwiek z mężem myśl o inseminacji, bo chyba tylko w ten sposób dałoby się wyselekcjonować najwytrwalszego żołnierza:baffled:

Moniczko czekamy na więści slubne i fasolkowe;-);-)

Ale miałam pracowity weekend:happy::happy:

wiatjacie!
u mnie nic specjalnego i tez mam wrazenie,ze nici z wrzesnia dla mnie bo nie mam za wysokiej temperatury... ale nie jestem w sumie jej pewna,bo nie mierzylam jak sie nalezy.... jak nic nie wyjdzie,to kupe testy owulacyjne....

Sensi, u mojej mamy wykryto raka trzonu macicy na wiosne... dle mnie to byl szok,bo tez nie chciala mi nic mowic.... ale na szczescie wykryli to w bardzo wczesnym stadium i wystarczyly lampy i na razie wyniki sa bardzo dobre... oczywiscie na najblizesz kilka lat nikt jej nie powie,ze juz nie ma raka,bo dopiero po 5-7 latach dobrych wynikow mozna to stwierdzic... jednak przez te kilka miesiecy mielismy niezlego stracha.... no i teraz ja i siostra musimy bacznie obserwowac nasze wyniki... nawet zastanawiam sie nad szczepionka,ale najpierw musze porozmawiac z moja doktor rodzinna...

Ewo wydaje mi się, że szczepionka dotyczy raka szyjki macicy, a po drugie jeseśmy na nią za stare:baffled::baffled: bo miałaby ona być aplikowana dziewczynkom w wieku-jak się nie mylę-9-12 lat.

reklama
tego nie wiedzialam Sensi... ale tutaj jest wielka kampania reklamowa na ten temat i nic nie mowia o wieku.... z tego co wiem robia tez szczepionki dla dziewczynek,ktorych matki maja lub mialy raka piersi i nie robia ich wczesniej jak 14-15 lat....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry