reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ech katiuszka te żarciki sie Ciebie trzymają. He he.
A gilowy ranking w dechę!

Szyszka super,ze chrzciny udane. No i nawet szybko sie towarzystwo rozeszlo. Ja cokiesa zamowie na swoje urodzinki w takim razie.

reklama
Muma tak szybciutko, wszystkiego najlepszego,spelnienia marzen, zawsze zdrowych i grzecznych dzieci,zeby Cie mąż doceniał i nosił na rękach,żebys zawsze byla uśmiechnieta,szczęsliwa i piękna tak jak do tej pory. Całuję ja i Timon.

Jest godz.00:05 więc jako pierwsza składam naszej Mumie życzenia Kochana!!! Z okazji 18-tych urodzin składam najserdeczniejsze życzenia!!! Dużo radości, uśmiechu, spełnienia marzeń! Dobrego zdrowia, zadowolenia z męża i dzieci! Samych radosnych dni, zero smutku i łez! A jutrzejszy...tzn.dzisiejszy dzień obfitował w prezenty, kwiaty, szczere życzenia oraz niespodzianki!!! Żyj nam sto lat!!! Do życzeń dołączam moc buziaków urodzinowych ode mnie i Julcia :)

Ostatnia edycja:
Muma Wszystkiego Najlepszego, abys usmiechnieta byla kazdego dnia, dzieciaki nie rozrabialy a eM pomagal, zeby interes nowy sie rozkrecil no i znalazla swoja wymarzona bryke.

Muma najserdeczniejsze życzenia z okazji 'osiemnastych' urodzin :tak: zdrowia przede wszystkim, pociechy z dzieci i męża, teraz będziesz miała nowe spojrzenie na szwagierkę i kuzynkę - obyś też u innych dojrzała to czego wczesniej nie widziałaś, góry prezentów, aby interes rozwinął się na szeroką skalę i spełnienia marzeń.. tych najskrytszych :tak: :***

Kochana Mumo,

Ja dołączam się do powyższych życzeń i jeszcze raz zdrowia, miłości, realizacji Twych planów i spełnienia tych najskrytszych marzeń no i zakupu superowej fury!

witam wszystkie w ten piękny nieco zachmurzony ponie.. aaaa hehe wtorek :-)

Święta, Święta i po Świętach.. szkoda.. miło było posiedzieć i pogadać, posmiać się w większym gronie.. w pierwszy dzień byliśmy u mojej Mamy, Patryk wyspał się na świzym powietrzu, spacerowaliśmy i w końcu od dłuuuuższego czasu mogłam usłyszeć śpiewy ptaków, uwielbiam to i mimochodem naładowałam trochę akumulatory ;-)
drugi dzień u tesciów, też było fajnie, też spacer.. lekki podmuch wiatru no super..
mamy nadmiar ciast (dostaliśmy i od mojej Mamy i od Teściowej) w sumie to dziś pomalutku kończę ;-)
w sobotę Patryk miał lekki stan podgorączkowy, 37,8-37,9 ale nie wiem czy bardziej przez gorące powietrze Mu ciepło nie było.. bo było bardzo ładnie, gorąco niczym lato a nie wiosna :tak:

Tere dziś huta.. przed długim weekendem też pewnie pracy więcej bedzie.. no i szacun.. bo po całym dniu na nogach masz siły na ćwiczenia - kłaniam się w pas :tak: a jak Timi dziś??? malowane oko' już zelżało??? no i potwierdzę.. aparatka z Ciebie niezła, ale też potrafisz wzruszyć..
aaa no i szkoda trochę ze jesteś dziś w pracy, poprosiłabym Cię abyś jednak wpadła na chwilę do Mumy i ją wycałowała odemnie z dzisiejszej okazji ;-):tak:
Muma nooo Tatuś Olusia chyba na komandosa pomału szkoli, co??? i nie dziwię się ze mało szału nie dostałaś.. ja to bym już pewnie na ip pojechała..
Gatto eM kiedyś widział jak pewnej mamusi dzieć z wózka wyleciał, mówił ze wyglądało to dosyc poważnie i miał nadzieję ze małemu nic się nie stało.. dobrze ze u Cri tylko pozdzierane lekko pazurki.. przejdzie i zaraz się pewnie zagoi :tak:a Ty już na dniach chyba dostaniesz wiadomość odnośnie komisji i stanu zdrowia, co??? albo coś mi się pokiełbasiło.. :baffled:
Aleksis ja powiem jak Szyszka, mnie też pepsi pomagała, schłodona najlepiej.. ale skoro Ty masz cuda wianki z zatokami to lepiej z chłodnymi napojami daj sobie narazie spokój :tak: a za zatoki zaraz po narodzinach Janisa się bierz.. aaa miałam napisać coś na temat opieki nad dzieckiem.. ja też nic a nic nie wiedziałam, bo niby skąd? ale wiesz co? chyba każda kobieta ma w sobie jakiś taki dar bezcenny i wie co robić i jak zajmować się małym bobasem :tak: jak zwierzyna.. może lekko 'dzikie' porównanie, ale taka tygrysica, lwica czy kocica.. nie przeczytała książek, nie miała niańki a dzieci swoje wychowała.. heh to sem popisała.. mądrość ludową :sorry2: ale z drugiej strony każda matka wie co jest najlepsze dla własnego dziecka, zatem jak masz tylko ochotę - czytaj, może później podzielisz się wiedzą z nami.. bo pytania też są (jak np ja tu na bb odnośnie karmienia) achhh już lepiej nic nie będę pisać bo zaraz zacznę siebie zaprzeczać ;-)
Zuza jak Julianka zniosła gości świątecznych? no i jak zębiska? pewnie spokoju nie dają.. oby szybko wszystkie wyszły i bedzie trochę spokoju :tak:
Kok.o Patryk chyba w ślady Ewci poszedł.. tylko jak narazie ani jednego zęba nie ma.. heh pytałam ostatnio pediatrę, mówiła żeby się nie martwić.. że np. w 12 m-cu wyjdą wszystkie naraz.. oby bezobjawowo jak uTimiego..
Gochson brawo dla Adasia, no usiąść na małym tronie to nie lada wyczyn :tak:się nie obejrzysz a zacznie siadac na 'wazonie' :-) a jak Święta u Was???
Ulennia powtórzę za dziewczynami, pisz z nami często.. inaczej się nigdy nie poznamy :tak:
Katiuszka heh.. jak widzę akapit w którym piszesz o swojej koleżance czuję ze będzie ostro.. miewam takie dni ze czuję ze jestem gorsza niż ta 'kasia' ale jak sobie pomyślę że jeszcze zdązam tu i ówdzie i jakoś ogarniam moje małe zamieszanie robi mi się lzej.. jednocześnie szkoda mi tej dziewczyny.. czy ona ma na cokolwiek czas???
dobra nie o niej chciałam pisać.. bo Julusia dawno nie pokazywałaś.. czekam na jakąś fotę.. :sorry2:
Szyszka Mieszko to dzielny Chłopak! w końcu imię zobowiązuje ;-) no i malutkiego klonika masz w domku :tak:

no i se popisałam.. Patryś już nie śpi, więc teraz zabawa-tajm ;-):tak: uwielbiam to!!!!

aaa nie wiem czy to przez tarczycę ale ostatnio budzę się o 1 w nocy i spać nie mogę do rana.. a wdzień pewnie jak zombi wyglądam.. muszę w końcu zadzwonić do endo!!!!!

miłego dnia Dziewczynki :happy2:

reklama
Muma najlepsze życzenia, zdrówka, szczęścia, duuuuuuuuuuuuuuuużo miłości i spełnienia marzeń, oby wszystkie postanowienia i cele zawsze szybko i łatwo były realizowane!! BUŹKA!! :** :-)

Do góry