reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma masz nadzieje, że nikt nie przyjedzie? Ja przyjade!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Heheheheheheheh! Żarcik oczywiście. Jutro w hucie siedze i ide się spocić, więc wrócę pózno :zawstydzona/y:

Ulennia
pisz o sobie zahaczając o aktualny temat i bądz ciekawa co u nas, to poznasz również nas.

reklama
a no jak stara! :-D

Lepiej uprzedzić każdą nową twarz, niż ją później usuwać za narcyzm... Ja tam szczera doopa jezdem. :tak::tak::tak:

ej koko po świętach nie chce mi się biegać. Kopnij mnie w doopę cholera!

Tere fere, jutro w hucie sie odpowiednio wypocisz, to biegi jakby zaliczone :tak:

Kok.o ja tam sie nie obzarlam w swieta... jak to na 3cim swiecie:-(

Muma, moja corka za to wypadla mojemu eMowi z wozka....takie tam zabawy tatusia z coreczka, ma obdarte wszystkie paluchy u prawej reki.

ej spadam głupie pipki... nikt nie pisze jak zawsze kiedy jestem. A jak jutro mnie nie będzie to zaraz ze 3 strony będą do czytania.
Ja wiem, że mnie najmniej tu lubicie, ale mogłybyście chociaż udawać...

o Gatto chociaż coś skrobnie... hehehehe

Nie mam jutro szału, tzn mam wszystko zapisane, ale nie tak, żeby się spocić. Ale na Chksie się spocę, to już niech bedzie, a w czwartek bede umierać po zajęciach, to znów nie bede biegać. Albo może się zmuszę...

Ucałuj Cri. A te obdarte palce to świeża historia? Kiedy to się stało? Ale te nasze dzieciaki poobijane...

No to się wkręcam w towarzystwo
tere fere też biegałam,ale mój romans z tym sportem nie trwał długo:-D,ale zdążyłam kupić sobie buty do biegania i założyłam konto na endomondo:-D.Niestety moje stawy nie nadają nabieganie.Od kilku lat choruję na Leśniowskiego-Crohna,więc pozbawia mnie ona niektórych przyjemności:-(

Ulennia kurna chata co to za dziadostwo co napisalas?
Ja sie boje,zeby to bieganie tak sie nie skonczylo. Dlatego nie inwestowalam na razie. Tzn tak,zainwestowalam. Kupilam pokrowiec na telefon za 8zl na ramie. Zajebisty sprzet. Słuchawki z uszu nie wypadają i mozna przez folie korzystac z fona.

hej dziewczyny!!!
ale sié za Wami stęskniłam!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:
Wczoraj tu byłam, ale nikt się nie odzywał, to se pomyślałam, że nie ma po co pisać i tak nikt nie przeczyta:sorry:A dziś cały dzień z synciem, bo coś ma schizy dziwne. Gile dalej lecą z nosa, nawet gorszej jakości...hehehe ja już mam ranking gilów zrobiony. Chcecie poznać?;-):-) nieeee??? aaa to i tak Wam powiem:-D
1.gil lajtowy - przeźroczysty, leci jak z kranu
2.gil półprzeźroczysty- leci różnie
3. gil biały- ohoo! coś się zaczyna dziać...leci rzadko, bardziej nos zatkany
4. gil żółty- noo nie mówiłam, że się zaczęło?
5. gil zielony- kuźwa! wykrakałam!!!
No i mamy gil między 4 a 5 :baffled: na szczęście mu to schodzi, daje sobie odciągać. No i żeby było jeszcze fajniej, zęby w natarciu:szok::baffled: tak więc jest suuuuuperrrr.....:eek:
A święta u nas normalnie, w zasadzie ich nie odczuliśmy. W sobotę byliśmy z koszyczkiem, młody miał swój, ledwo dostał go do łapki, zaraz obgryzł zajączkowi uszy:-pw kościele był spokojny, gapił się na dziewczyny:-D W niedzielę przesiedzieliśmy w domu, bo lało przeokropnie. W poniedziałek eM do pracy czyli jakby normalny dzień. No i po świętach...
A dziś miałam mega wkur...na Kaśkę, Nie chce mi się wchodzić w szczegóły, tak w skrócie to naczekałam się na nią 1.5 godziny zanim zjawiła się w parku, a wtedy to ja już się zbierałam do domu. ehhhhh szkoda gadać.....Jej mały ma katar od dwóch dni, a ona postanowiła sobie, że nie będzie jadła słodyczy przez miesiąc żeby mu tylko ten katar miął:-p:laugh2: cholera....ja nic sobie nie postanowiłam...:sorry:może to dlatego Julkowi nie przechodzi?:eek:;-)
Muma hehe no to Ci szwagierka odpowiedziała!!!! zrobiłabym to samo co Gatto, cały gar na stół i jeszcze głosno bym oznajmiła jak to się szwagierka napracowała i nadekorowała te jajca:-p Ale wiesz co Ci powiem, nie ma tego złego...widzisz! dzięki temu dostałaś porządnego kopniaka na otrząśnięcie się i teraz już nie dasz się tak wmanewrować w kolejne święta u Was!
Matkooo co ten Twój eM wyczyniał z biednym Olim??? na serio mogło się skończyć jakimś złamaniem:baffled: zabawa zabawą, ale uważać trzeba! aaa co do imprezki urodzinowej...nooo to się Kochana szykuj!!!! bo my wszystki ejutro wpadamy na szampana;-):tak::-)
Gatto no proszę! kolejny eM poturbował dziecko:sorry:jakim cudem mu wypadła z wózka? tak całkiem spadła na ziemię??? jennnyyyyy dobrze, że nie na głowę:szok:
tere fere następny uszkodzony dzieć!!!!!!!!!!!!!!! co Wyście wszyscy w te święta wyczyniali???????????;-)kurcze, a tak na serio, to walnięcie policzkiem o kant łóżka to też nie byle co:baffled: ale musiało go boleć:sorry:ojjjj naobijają się te nasze dzieciaki...choć muszę powiedzieć, ze u nas jakoś spokojnie pod tym względem. A patrząc na to jak on biega nie patrząc gdzie leci, to naprawdę aż cud, że jeszcze się krew nie polała:eek:
ulennia wiem jak się czujesz jako nowa. Tak samo ja miałam, a jak czytam to większość tak miała. Nawet taka pyskata tere fere ;-)pisała kiedyś, że podczytywała nas, ale nie wiedziała jak się wbić, bo wydawało jej się, że jestesmy tak zżyte, że nie ma sznas dla kogoś nowego. A teraz patrz jak się toto rządzi!!!!!!!!!!;-):-D hehe tere fere żarcik, wiesz o tym, nie?:tak::-) tak więc, pisać, pisać i pisać...i jakoś poleci!
kok.o zazdroszczę takich świąt objazdowych po rodzinie:sorry: wiem, że czasem moze to męczyć, albo rodzinka da się we znaki...ale co ja bym dała za takie święta.....ehhhh bo się rozczuliłam...
szyszunia nooo czekamy na relację z wielkiej imprezki!!!! a jak Mieszkowe ząbki? coś się ruszyło w temacie???
Ani@k a co u Was????
zuzanka???????????????
Kurczę, muszę lecieć, bo znowu pobudka z wrzaskiem...jenyyy nawet syropek nie działa...:no:
Spokojnej nocki życzę i do jutra Kochane!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witajcie poświątecznie...
Jezusku Gatto jak to Cri tacie wypadła, łeb bym mu urwała:szok::szok::szok: Do wesela sie zagoi:sorry:
Moj em za to odpina młodego np. z nosidełka samochodowego w windzie, a ten juz zaczyna mostki robic, reprymenda poszła!
Katiuszka ale ranking gilowy:-D:-D:-D Pamiętaj nie wycieraj nigdy ta sama chusteczka nosek tylko za kazdym razem nowa!!! Moja zasada sie sprawdza i katar szybko mija. Duzo zdrówka dla syneczka.
Muma pochwal sie co na stół z okazji uro postawisz. Juz mi ślinka leci;-):tak: Dobrze ze młodemu nic sie nie stało, płakał moze z bólu i wystraszył sie bidulek.
Aleksis na zgage to pepsi, mleczne produkty i migdały, ale pewnie wiesz:tak: Kochana dbaj o siebie, zdrówka i szybko sie wykuruj. Aaa mi miłej lektury jak juz kupisz knige :-)
Ulenia pisz i jeszcze raz pisz;-). Ja pamiętam jak dołączyłam to nie ogarniałam kto ma jakiego bobasa, skąd jest i jak sie do tego wszystkiego odnieść:sorry: ale czas pomógł:tak:. Nawet do Zuzanki z tym dylematem pisałam:-D

U nas juz po chrzcinach, Mieszko w kosciele prawie cały czas grzeczny, ale niedospany,czuł chyba od rana ze cos sie świeci, jak zaczęła sie komunia to em wyszedł z nim (ksiadz pozwolił) i em go ululał na rekach. Próbowałam tez go jeszcze w kościele z butelki nakarmić ale nie potrafi pic smoczkiem:baffled: i denerwował sie bidulek :eek: Prezenty przyjmował na leżąco na rekach ema:-D Miał to wszystko gdzieś.
Dostał pieniążki, rowerek biegowy i zabawkę do wanny co tere pokazała na fb.
Po ceremonii pojechaliśmy wszyscy do nas na pićku, ja nakarmiłam młodego i juz piechotką na obiadek, po obiadku apiac do nas na słodkości. Tort z Sowy REWELACJA, polecam Cookisa:-D dzis reche zjedlismy i juz planujemy jaki bedzie kolejny bez okazji. tzn mam imieniny niedługo to zakupie cos kolejnego do stestowania:-D:-D:-D
Po słodkosciach brat gosci mi porozwoził i juz ok 21 chata wolna była, młody spał wiec poleniuchowałam i emocje opadły. Foto wrzuce na fb;-)
Ide na ciepłe kako, bo i cos mnie gardełko doskwiera. Dobranoc.

Ostatnia edycja:
Do góry