Czesc,
Ja po Swietach dalej przeziebiona jestem. Zatoki mnie mecza bardzo, jedynie termofor i inhalacje moge sobie robic i spray w z woda morska. W kazdym razie wybiore sie do laryngologa, bo to jest nienormalne, aby cierpiec na zapalenie zatok juz tyle lat i zaden lekarz nie zaradzil temu. Czasem mam krwawienia z nosa
U nas jedynie obiad niedzielny, ale tylko w 3, wiec jakos specjalnie wiecej roboty nie bylo. Szwagierka dlugo nie zostala, wiec wieczor byl dla nas.
Wczoraj pojechalismy do Belgii do takiego lunaparku dla dzieci i nie tylko, ale sezon jeszcze nie otwarty. Potem kawa i ciasto. Obiad z niedzieli zjedlismy wiec luz blues jak mawia Zuzanka.
Wierze Wam Dziewczynki, ile to zachodu przygotowac te tony jedzenia dla gosci, wysprzatac mieszkanie itd. Niech ktos inny sie wykaze nastepnym razem. Sprawiedliwosc musi byc, choc sa panie domu, ktore sobie nie wyobrazaja, aby spedzac Swieta poza domem. Ja do nich nie naleze cale szczescie.
Jedzenia nam nie zostalo, bo sie nie nastawilam na gotowanie i szykowanie, skoro nas tylko jes dwoje. Wiec dzis znowu obiad mam do ugotowania, chyba;-)
Musze podjechac do apteki po tabletki na tarczyce i zmywacz do paznokci
Trzymajcie sie cieplutko, pa pa