L
LiliMarlene
Gość
Lili powinno byc ok 2 idealne na ciaze![]()
Dzięki! Jak mozna podkręcić poziom hormonów tarczycy? Bierze sie jakieś preparaty? Jestem zielona w tym temacie... No to sie podłamałam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lili powinno byc ok 2 idealne na ciaze![]()

Piękna idealna pogoda, jeden dzień chmurzasty tylko, nie za gorąco, nie za zimno. 
No ale sama chciała
Tata się ładnie zajmował Glutem, przyznał nieraz, że daje popalić ostro i przyznał, że szkoda w sumie , że nie zrobiliśmy Olka parę lat wcześniej, jaki teraz byśmy mieli błogi czas. No ale ten czas nadejdzie przecież i to szybciej niż myślimy.
A obok u Pana w okienku niedrogie fajne piwka 
), Gochson połknęła arbuza w całości i prawie pewne, że będzie miał warkoczyki
, sesja myszkowa u Mieszka była piękna - wniosek: brak jeszcze jednej małej myszki
Gatto prawie dotrwała do urlopu, teraz to już zleci a zaraz będzie z powrotem
katiuszka w PL nie ma czasu napisać bo gania za Julkiem
LiliMarlene sama nie wie kiedy zaskoczy (tu takie są zwyczaje) , aaaa 5 dni to za dużo , 3 to maks
, maiev co u Ciebie ??, Ani@k ma sklerozę teraz musi jechać 500 km do nas zamiast 50
tere jak zwykle aktywna, maluje i oczy i ściany za jednym zamachem, zdrówka dla Tatusia 

:-)
:-)
a dzis zaczął podciągać jedna nóżkę jak do siadu, i tak sie na wpół obraca, heh to sie dopiero jazda zacznie
jako gosc a Patryk na pewno będzie w swoim żywiole
i najważniejsze to chyba to że wypoczęłaś, należało Ci się
ukłon w stronę Julki, ma zacięcie i chęc nauki - wysoko zajdzie 
no i można uregulować poziom hormonów ale pod okiem specjalisty.. nie wiem nawet czy w aptece dało by się kupić te leki bez recepty.. czasem rozregulowany poziom szybko wraca na właśniwe tory czasem jest to czasochłonna praca.. aaa i jak masz możliwość zbadaj sobie prolaktynę.. za wysoka nie sprzyja zajściu w ciążę..
Muma też chyba wspominała że Oluś wcześniej dał znać.. także życzę abyś poczuła kopniaczki koło 18 tc - wtedy będzie wiadomo że to Córeczka ;-)
chyba że zmienią się plany.. i świeczka z torta będzie dmuchana we właścowi=ym czasie.. zobaczymy..
wczoraj Patryk bardzo żywiołowo (krzyczał, piszczał) reagował na plac zabaw, było tam mnóstwo dzieci, chustały się, bawiły.. Patryk tylko obserwował.. wcześniej jakoś spokojnie mijaliśmy plac zabaw, interesowały Go przejeżdżające samochody, patrzał na ludzi.. a wczoraj szok!!! dziś pójdziemy się pochustać
(dobrze napisałam to słowo???
) do piaskownicy nie ma mowy bo ludzie mający czworonogi prowadzają je właśnie na plac zabaw
to ja podziękuję..

Fajnie jakby się udało spotkać tam większą grupą, ja będę w pierwszej połowie lipca znów (jest też troszkę taniej ;-)).
:-):-) Ale czad, a pomysł z zoo super, tylko żeby nie było upału bo nie będzie fajnie pachniało ;-) Zróbcie fajną sesję i poprosimy ją tutaj. Co do Twojego pytanie o poprawność pisowni to powiem tak: jeśli chciałaś w chuście bujać Synka to można pochuśtać a jak na huśtawce to raczej pohuśtac :-) **

Teraz ja Ci zazdroszczę 

Ale moje dzieci obydwoje ok. 4-5 mca już spały całą noc
Czego i Tobie życzę 

a jesli chodzi o wyprzedaze, to sama juz nie wiem o co chodzi, moze to moja wina, ze nie umiem kupic niczego na przyszly rok...w sensie, nie umiem sobie wyobrazic jak duza bedzie mloda i moze to jest problemem.