Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co tam kasze bedzie jadł, heh
:-)
Bo jak Oli śpi to jakoś nie mam ochoty trzaskać garami, żeby go obudzić ;-) Eee jeszcze se kiedyś pogotujemy, może razem ?

i bedziesz znowu super gospodynia. I tak pewnie dalej pysznosci gotujesz. Na razie ciasto mrozone musi wystarczyc, co nie? A te potowki u Myszy znikna raz dwa, Janis tez pare mial
Normalnie szok:-)
Julka też stwierdziła, że baaardzo urósł no i coś w tym jest. Przed wyjazdem zapalał tylko światło w łazience a teraz zapala i gasi;-)
:-) Czy Panie w żłobku ogarną to ???

Czekamy na foty z Reala 

Pewnie , że jest stres ale mam nadzieję, że będzie OK.

Hej kobitki.
Muma to fajnie ,że weekend udany i że Julka zadowolona wróciła . Nic dziwnego że Oli się stesknił za siostrą bo przecież jest taka fajna.
Kurcze moja pyzunia nie śpi w nocy . Dzisiaj wstała o 2 i znowu 2 godziny z nią walczyłam :-( a o 6 jest wyspana i gotowa do zabawy :-( a ja piasek w oczach .
Aleksis no ja kochana nie pomogę . :-* Muma pewnie napisała same dobre rady i pomogą Ci. Głowa do góry.
Ani@k a Ty jak tam ? Nie dajesz nic znać.
Katiuszka, Gatto my tu czekamy . Nie zapomnijcie o Nas :-)
My chyba uciekniemy na działkę. Szkoda bo mam rehabilitację w środę i muszę być ale mam taką chęć zabrać się dzisiaj i pojechać. ;-) .
Wszystkie dziewczynki ściskam . Miłego dnia :-*