Antila
30-tki , przyszłe mamusie
Najeczko koniecznie idź do pani dr z tym wynikiem
Ja miałam kiedyś torbiel wielkości greifruta i wchłonęła się po lekach. Tak więc nie martw się za bardzo.
Carioca spokojnie poproś o dwa tygodnie zwolnienia należy się nam
Vonko, Aluś jasne, że dacie radę:-)
Jaguś kuruj się szybciutko, chociaż teraz ledwo, co się człowiek wygrzebie to nowa infekcja go łapie
Zapomniałam Wam napisać, że mój M pojechał wczoraj do Niemiec po autko dla mojej mamy ( którym ja też będe jeździć)Powinien wrócić dzis w nocy z moim czerwonym Opelkiem;-)
Ja miałam kiedyś torbiel wielkości greifruta i wchłonęła się po lekach. Tak więc nie martw się za bardzo.Carioca spokojnie poproś o dwa tygodnie zwolnienia należy się nam
Vonko, Aluś jasne, że dacie radę:-)
Jaguś kuruj się szybciutko, chociaż teraz ledwo, co się człowiek wygrzebie to nowa infekcja go łapie
Zapomniałam Wam napisać, że mój M pojechał wczoraj do Niemiec po autko dla mojej mamy ( którym ja też będe jeździć)Powinien wrócić dzis w nocy z moim czerwonym Opelkiem;-)

, chciałam na własnym przykładzie pokazać Wam, że wszystko jest możliwe:-)
Ale będę dzwonić czy coś się nie zwolniło, bo czasem tak bywa. Wolałabym jak najszybciej zacząć działać. Staram sie nie dołkować. Ale wiecie, jak chcieliśmy zabrac sie do staranek to najpierw okazało się, że mam nadżerkę (2 cykle do tyłu), potem stan zapalny (cykl do tyłu) i jak w końcu mogliśmy oczywiście kilka cykli nie udaje się, to teraz torbiel... Coś na narzekanie mi się zebrało
, ale już przestaję, wiem, ze Wy też czekacie dzielnie bardzo i macie swoje trudy. Ale potrzebowałam się wypisać troszkę.
Mi też piersi bardzo dokuczają.