Witajcie w sobotę!
Antilko myślę o Tobie i mam nadzieję, że za jakiś czas pojawisz się u nas....
Vonko staram sie nie dołować i rzeczywiście spokój bardzo ważny. Tylko zmartwiło mnie to, ze okazało się, że do mojej lekarki jeszcze później będę mogła pójść, bo coś tam sie w przychodni pomylili. Więc nie wcześniej niż 22.03, w poniedziałek będę wiedzieć. Ona jest trudno dostępna. I zastanawiam się nad poszukaniem nowego lekarza z którym będę mogła mieć częstszy kontakt, skoro mnie leczenie czeka, żebym mogła zadzwonić do niego, jakby coś się działo, bo to ważne dla mnie jest. Muszę wywiad przeprowadzić.
Vonko a jak Twoje samopoczucie? Piersi dalej męczą?
Carioca cieszę się, że u Was wszystko dobrze!:-) Jestem ciekawa zdjęcia brykającego dzidziusia!
Wagnies rozumiem Twoje przywiązanie do Krakowa, ja też nie lubie na długo opuszczać mojego miasta!
Kajda nie daj się dołkom, chociaż rozumiem Cię dobrze! A pomysł z pójściem do lekarza i badaniami myślę, ze jest dobry. Ja teraz żałuję, ze wcześniej nie zrobiłam usg, ani hormonów nie zbadałam, tylko posłuchałam lekarki, że nie ma potrzeby na razie. Chociaż u mnie wszystko wskazuje, ze owu w tym cyklu była, mam naprawdę bardzo ładny wykres

. Ale wcześniejszy był na pewno bezowulacyjny.
Aluś :-)Ty pochodzisz z Lublina, prawda? Może wiesz coś o dobrym ginekologu tutaj? Jakby to nie był dla Ciebie kłopot to napisz mi, dobrze? Będę pytać wśród znajomych, ale może akurat Ty coś wiesz?
Jak Twoje nastroje?
Anusieńko Ewo Lastrado Majeczko Kaczusiu Kajuniu Madziujko i wszystkie bywające tu forumowiczki miłej soboty!