maraniko
Wrześniowe mamy'07 lipcowo-wrzesniowa mama:)
Witajcie w piątkowy wieczorek:-)
Zaraz oszaleje chyba...piętro wyżej chyba rodzice zafundowali swoim dziewczynkom czołg
Antilka, Najka jesteście kochane
Dziękuję Wam ogromnie!!!
Sensi gratulki półmetku:-) Ech jak ja bym już chciała choć miesiąc przyspieszyć czas...Z dzidziolkiem na pewno wszystko jest w porządku, przecież kilka tyg temu na pewno byłaś na usg i było ok. Teraz też tak będzie:-) Nie ma co sobie wizualizować czarnych myśli, a siooo wygonić je jak najdalej, bo jak mawiają podświadomość kreuje rzeczywistość;-) Z Tatą też będzie dobrze, to na pewno ciężko, sama wiem po sobie czekając na wyniki nie myśleć o tym co może nastąpić, ale trzeba być dobrej myśli
Trzymam kciuki!
Antilka jak tylko gorzej się poczujesz jedź od razu, nawet gdyby lekarz padał na nos, lepiej mieć wszystko pod kontrolą. Ale przede wszystkim to dużo odpoczywaj i dbaj o siebie:-)
Ewa takie "przerwy" kończą się często super niespodzianką, czego Tobie życzę
A pracodawcy faktycznie nie fair, dobrze że rozglądasz się za czymś innym, w końcu przecież się uda, a z dzidziolkiem pod serduszkiem nie powinnaś tak ciężko pracować, a przede wszystkim się denerwować, a z tego co piszesz to i takie emocje niestety Tobie teraz fundują.
Wszystkim starającym 30teczkom owocnego, weekendowego przytulanka życzę, a ciężaróweczkom spokoju:-)
Zaraz oszaleje chyba...piętro wyżej chyba rodzice zafundowali swoim dziewczynkom czołg
Antilka, Najka jesteście kochane
Dziękuję Wam ogromnie!!!Sensi gratulki półmetku:-) Ech jak ja bym już chciała choć miesiąc przyspieszyć czas...Z dzidziolkiem na pewno wszystko jest w porządku, przecież kilka tyg temu na pewno byłaś na usg i było ok. Teraz też tak będzie:-) Nie ma co sobie wizualizować czarnych myśli, a siooo wygonić je jak najdalej, bo jak mawiają podświadomość kreuje rzeczywistość;-) Z Tatą też będzie dobrze, to na pewno ciężko, sama wiem po sobie czekając na wyniki nie myśleć o tym co może nastąpić, ale trzeba być dobrej myśli
Trzymam kciuki!Antilka jak tylko gorzej się poczujesz jedź od razu, nawet gdyby lekarz padał na nos, lepiej mieć wszystko pod kontrolą. Ale przede wszystkim to dużo odpoczywaj i dbaj o siebie:-)
Ewa takie "przerwy" kończą się często super niespodzianką, czego Tobie życzę
A pracodawcy faktycznie nie fair, dobrze że rozglądasz się za czymś innym, w końcu przecież się uda, a z dzidziolkiem pod serduszkiem nie powinnaś tak ciężko pracować, a przede wszystkim się denerwować, a z tego co piszesz to i takie emocje niestety Tobie teraz fundują. Wszystkim starającym 30teczkom owocnego, weekendowego przytulanka życzę, a ciężaróweczkom spokoju:-)
mam nadzieję, że to nie wróży nic złego
akurat jak te warsztaty będą
Wieczorem byłam u lekarza wszystko w porządku a ból brzucha to prawdopodobnie reakcja na antybiotyk.Zaraz wyjeżdżamy do przyjaciół w góry ;mają dla mnie w ramach pocieszenia jakąś niespodziankę.