Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
), wiec teraz czas na usmiech i nowe oczekiwanie....
no i na rynek wyszla nowa odmiana podpasek,ktorych zwykle uzywam,wiec bede miala okazje je wyprobowac ( szukam we wszystkim czegos pozytywnego,zeby sie na duchu podtrzymywac)... zakupilam troche materialu i bede szyc w tym tygodniu,bo mam bardzo na to wielka ochote... zaczne od spiworkow i potem mam wplanie zaslony... zaluje tylko,ze mieszkacie tak daleko,bo bym chetnie i wam poszyla spiworki do wozkow dla maluchow .... a moje kochanie dal mi dzis na otercie lez i smutkow swoja karte kredytowa i wyslal na zakupy z mocnym zakazem kupowania czegokolwiek dla dziecka... moglam wydawac tylko na mnie,co mi nie wychodzi najlepiej ostatnio,bo ciuchow mam sporo i nie chce kupowac nowych,bo zakladam,ze w koncu zafasolkuje i bede potrzebowac bardziej ciazowych .... wiec sobie kupilam na DVD ostatni sezon "sex and the city" - nie wiem jak on sie nazywa po polsku... bardzo lubie ten serial i wlasnie skonczylam ogladac kilka odcinkow... i mi juz lepiej... zjedlismy mila kolacyjke i zaraz pojde spac... ( Joe sie uczy do egzaminu w poniedzialek)...Witam was moe kochane 30-teczki..
Ja tylko na chwilke.. Chcialam was zapytac czy ktoras z was brala Clostilbegyt -clo. ? Pytam bo czuje sie po tym leku ( chyba po tym leku) podle...Mam niesamowite mdlosci i zawroty glowy. Ale najgorsze jest to ze jestem zalamana i ciagle zaplakana bez wyraznego powodu. takiego dolka psychicznego nie pamietam nie mowiac juz o bezsennosci i bolach podbrzusza..Czy wszystko to moze spowodowac ten lek????
Poza tym mam zajete kompletnie zatoki nie moge oddychac i skacze mi tempka no i bardzo matrwie sie o moja inseminacje...:-(
pozdrawiam was cieplutko..

niesety ma nieprzyjemne skutkii uboczne, ale wszystko mozna zniesc... buziole, trzymaj sie!!
brak slow... mam nadzieje, ze maz trafi na dobrego lekarza.... ściskam mocno!!
bedzie dobrze wszystko

a lekarz musi Wam poradzić co dalej- jak z Twoim mężem? jak go leczyć? zobaczysz, po wizycie może już wiele się wyjaśni
trzymam mocno kciuki! 16 marca, tak??:-)
Ale nie martwicie się, jak któraś już wspomniała ważne, że Twoje wyniki są bardzo dobre, a to już połowiczny sukces i teraz na pewno dobry lekarz to wszystko ogarnie i pomoże. Będzie dobrze:-)
Taki śpiworek to musi być cudo
Ja wczoraj dostałam od mamy rożek kąpielowy....tyle, że jeszcze moja siostra była w nim opatulana czyli ma już jakieś 40 lat:-) Wzruszyłam się do łez...
Tempka jak widzę super więc trzymam kciuki:-)