Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wlasnie w radio slyszalam,ze pary starajace sie a majace nadwage moga ( ja sobie dodaje: choc nie musza) sie liczyc z wiekszymi problemami... myslalam o tym odchudzaniu,ale ja sie robie stara ( moze nie az tak tragicznie,ale czas niestety uplywa i gra na nasza niekorzysc) i nie bardzo mam ochote odkladac staranek... bo jesli sie zdecyduje na diete to tylko i wylacznie pod scisla opieka lekarza i bedzie to trwalo conajmniej rok,zeby byly dobre efekty ,bo nie wierze w chudniecie 10 kilo w miesiac,bo ja je nadrobie bardzo szybciutko w niecaly tydzien i jeszcze wiecej.... wlasnie napisalam jednej z dziewczyn rady jak postepowac i szczerze mowiac sama powinnam sie do nich dostosowac.... no i Joe tez nie chce slyszec o odkladaniu... wiec zaczynamy kolejny cykl staran.... tylko w tym miesiacu sie za bardzo nie nastawiam ( pewnie az do 3 dni przed testowaniem
) ,bo nie chcialabym rodzic w swieta,a tak by mi wyszedl termin... no ale nie bede sie bronic i co z tego wyjdzie bede zadowolona... a w tym tygodniu szyje i jak skoncze to pokaze.... a co u ciebie? udalo ci sie dostac do ginki? jak sie czujesz? i przede wszystkim czy testujesz i kiedy?
ale się wyskakałam! dzięki temu mi lepiej i fizycznie i psychicznie
cóż..jutro zobaczymy..
Czuję sie różnie, czasem jak na huśtawce. Ale staram się jak mogę uspokajać.
Wyjazd cudowny byliśmy w Zakopanem w mojej ulubionej restauracji ( przyjaciele zarezerwowali stolik):-) Niespodzianka zwaliła mnie z nóg dostałam 20 kg pistacji, które uwielbiam
Wycieczkę do Tunezji już od dzisiaj mamy zarezerwowaną

Najwyżej wezmę jakiś środek na karaluchy i chusteczki domestos do odkażania ;-) .Trudno spodziewać się cudów za 1200 zł ze wszystkim
:-)

my mieszkaliśmy bliżej portu El Kantaoui, ale w Sousse też jest super! cieplutko przede wszystkim
i morze cudowne :-) tylko miejscowi trochę nachalni, ale da się wytrzymać i można się przyzwyczaić
ciekawe, czy na wycieczkę na pustynię będziecie jechać tą trasą, co my?;-) pewnie tak, zresztą koniecznie musisz potem pokazać nam zdjęcia