reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Uff ja już po wizycie było całkiem nieźle.
Lapisku dziękuję za cenną radę:-) Na pewno się zastosuję:tak:
Aluś nasz hotel podobno jest 3 km od centrum Sousse a 5 km od Port El Kantaoui.Szkoda tylko,że tydzień no chociaż jak mnie tubylcy wkurzą to może będę się cieszyła,że tylko tydzień;-)
Dziewczynki a wiecie może kiedy jest najwięcej tych parzących meduz w morzu?

reklama
Witajcie!
Ja dzis wcześniej z pracy, bo wyjątkowo inaczej zajęcia miałam z dzieciakami. Poza tym bez zmian. Nie mogłam całą noc prawie spać, zatestowałam, wynik negatywny, @ nie ma, nastrój coraz gorszy, brzuch boli, piersi bolą. Mam dosyć.

Antilko cieszę sie, ze udał się Wasz wyjazd do Zakopanego i następny fajny się szykuje! Kiedy jedziecie? Mam nadzieję, ze z kuzynką jakoś Ci pójdzie, a jakby co zawsze mozesz powiedzieć, ze źle się czujesz. Trzymaj sie!:tak:
Aluś będę wieczorkiem czekać na wieści!:-)
Ewo miłego dnia!:yes:
Lapis witaj!:-)
Carioca Sensi co u Was, mamusie?

Witajcie :happy::happy:
U mnie wiosna za oknem:tak::tak: i bębenek coraz większy:happy::happy::happy:.

Wczoraj znajoma położna środowiskowa uraczyła mnie ok.200 numerami:szok::szok: czasopism o ciąży,porodzie i pierwszym roku zycia.Mam więc co robić:happy:. Stres przed piątkowym usg mnie nie opuszcza:no::no:, a potęguje go stres zwiazany z czwartkową wizytą z moim tatą na onkologii:-(:-(.Ale.... musi być dobrze

Sensi trzymaj się, będzie dobrze! A my tutaj za Was kciuki trzymamy!
Antilko fajnie, że z kuzynka w końcu było nieźle.
A ja idę spac, bo nie do zycia jestem, może jak się prześpię będzie lepiej. Pa.

hej Lapisku:-) pamiętam Twoje zdjęcia z wyjazdu i opowieści:tak:
ja bez wahania pojechałabym w to samo miejsce jeszcze raz! nawet sprawdzałam ceny wyjazu, jak Antilka napisała że jedzie w maju:-p
pogłaskaj Maciusia od nas:-)
Antilko ja też byłam tydzień i spokojnie da się odpocząć:-) co do meduz, to w listopadzie ich na pewno nie ma! a maju to nie wiem:baffled: i pamiętajcie o Krupniku:-D my na lotnisku zakupiliśmy butlę i cały wyjazd po łyczu sobie popijaliśmy- zero kłopotów żołądkowych:-D
Najeczko przykro mi..:-(
Sensi bądź dobrej myśli:tak: w weekend odpoczniesz..:-)

Antila my tez bylismy tydzien na przelomie lipca i sierpnia, meduz nie bylo za to byly ponoc piekne rybki w morzu (ja nie wiem bo nie umiem plywac i nie nurkowalam - moj mezus mi opowiadal, a ja czulam jak od czasu do czasu cos mi o nogi sie ociera ;-) ). My bylismy na pn Tunezji w Bizercie - bylo calkiem fajnie, dobre jedzonko... smecta szla non stop dla mezusia, ja szprycowalam sie ichniejszymi trunkami i nie mialam sensacji. Jak bedziesz na targu cos kupowala to musisz sie targowac - mnie udawalo sie zawsze utargowac ponad 50% "znizki"... jak mialam wyjezdzac to doszlam juz do takiej wprawy....
Zycze Wam udanego wypoczynku... no i troche fotek przywiez...

pozdrawiam Was wiosennie...

Dziękuję Wam dziewczynki za tak szczegółowe informacje:happy: Trochę się tylko przestraszyłam, czy dwa miesięce po zabiegu to nie za wcześnie na takie wyprawy:confused: :confused: :confused: Mam nadzieję,że w czasie kontroli pani dr powie,że wszystko ok.
Sensi postaraj się nie stresować musi być dobrze:tak:
Aluś to może spotkamy się w Sousse (my lecimy 04 maja). Daj znać, jak po wizycie
Lapisku safari mamy już w cenie wyjazdu.Mam nadzieję,że tak będzie naprawdę, bo cena podejrzanie niska:confused: Zobaczymy
Najeczko wstręciucha @ tak się z Tobą w chowanego bawić :dry: Ale to zmęczenie i ból piersi no nie wiem......:confused: ;-)

czesc dziewuszki:)
ja tylko przelotem, wrama ze szkolenia i zmeczona jestem bardzo..!!

Antilko, swietny pomysl z tym wyjazdem!!! sama bym sie przejechala!
Najka, łe.. jakis lewy ten test:dry:ale @ nadal nie ma wiec...
Aluś, jak tam po wizycie??

Pozdrawiam was wszystkie i sciskam wirtualnie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry