reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kochane mam pytanie i ogromną prośbę zarazem:zawstydzona/y: Czy któraś z Was zajmuje się zawodowo zarządzaniem??? Chodzi mi dokładnie o ocenę pracowniczą. Podczas mojej nieobecności wybrali mnie do zespołu mającego opracować system ocen pracowniczych a ja nie mam na ten temat zielonego pojęcia:baffled: :eek: Jeżeli macie jakieś materiały na ten temat to proooooszę pomóżcie.

Antila Ja co prawda nie ma nic wspolnego z zarzadzaniem ale u mnie w pracy system oceny jest juz od dobrych kilku lat... i mam arkusze ocen dla wszystkich grup u nas w firmie... moge to zeskanowac i wyslac Ci na e-maila (podeslij mi na PW adres... jutro postaram sie to zrobic w pracy)

reklama
Carioca leż ile wlezie i nie dawaj się złym myślom. Trzymam mocno kciuki i koniecznie jak już wydobrzejesz daj znać jak się czujecie. Będzie dobrze:tak:

Spokojnej nocki życzę Wam wszystkim:happy:

Carioca kochanie to nic innego Ci nie pozostało jak duuuuużo odpoczywać:tak: Z dzidzią na pewno wszystko w porządku przecież to już wielki człowieczek:happy:
Wagnies dziękuję baaaaardzo:-) :-) :-)
Sensi mocno ściskam kciuki za wyniki taty. Musi być dobrze:tak:
Monik gdzie jesteś?Jak się czujesz po operacji:confused:
Vonko pewnie nie masz nastroju ani ochoty pisać wiele, ale daj jakiś znak życia. Martwimy się o Ciebie:-(
Najko test ujemny a @ dalej nie ma?
Maraniko:-)
Muszę uciekać, bo mam dzisiaj dłuuuuugi dzień w pracy.Pozdrawiam

witajcie Kobitki:-)
a co tu takie pustki:confused:
Carioca daj znać, jak po wizycie u gina? wierzę, że wszystko jest ok:tak:
Sensi jak maleństwo?? jak Twój Tata??
Vonko, Najeczko odezwijcie się do nas..
Antilko,Kajduś, Maraniko, Ewa, Anuś, Wagnies uściski:-)

ja dziś padam na ryjek.., wczoraj i dzisiaj miałam 8 godzinne szkolenie, wczoraj wieczorkiem byłam na piwku z kumplami z pracy, a dziś z mężem na Testosteronie- fajowy film:-D więc teraz marzę już tylko o łóżeczku..
dobrej nocki Wszystkim:-)

Antilko, milej pracki:)
Alek, to mialas przyjemny wieczor:)
Carioca, hop hop, jak sie czujesz?? daj znac!!
Sensi, dzis wizyta, czekamy na wiesci!!

pozdrowienia dla wszystkich 30-tek:-)

Witajcie wszystkie!

A co to sie stalo ze prawie nic nie ma nowego do czytania??
Antila nie ma za co... polecam sie na przyszlosc

zycze wszystkim milego piatku i mykam bo sie spoznie do pracki

reklama
Kajda dobrze pamietasz mialam testowac... ale temperaturka juz dzis spadla, brzuch boli... i niestety lada chwila przywitam sie z @ wiec nie bylo sensu testowac :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry