reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie dziewczynki

dzisiaj mam wizytę u gin,ale nie potrafię się tym cieszyć:-(:-(:-(,po wczorajszych badaniach na onkologii mam ogromnego doła-nie jest dobrze-w poniedziałek znowu chemia:-(:-(:-(. czuję sie tak jakby czas cofnął się znowu o rok:sad::sad::sad:

reklama
Sensi strasznie mi przykro, wiem jak sie czujesz... ja mialam z moim tata przejscia we wrzesniu i w polowie lutego (zawaly) i wiem ile to wszystko mnie kosztowalo... sciskam mocno kciuki i wierze ze sie wszystko uda!!!

Sensi, trzymam - bedzie dobrze na pewno!!
przykro mi z powodu taty, ale musicie walczyc!! wierze, że będzie dobrze i tata odzyska zdrowie!

Carioca, pewnie lezysz i nie bardzo wstajesz do kompa.. daj znac, co u ciebie!

pozdrawiam:)

Witajcie 30stki drogie!
Widzę, że tu pusto ostatnio, nie tylko ja się nie udzielałam.

Sensi trzymaj się, wiem, ze trudno, ale trzeba wierzyć, że Twój tato zwycięży. A dzisiaj może Twoje maleństwo pomacha do Ciebie z brzuszka!

Anusieńko jak Twoje wyniki?

Antilko jak w pracy u Ciebie? Jak się czujesz?

Carioca dbaj o Was, moze pomimo leżenia uda się nam jakąc wiadomośc maleńką przekazać?

Aluś w weekend odpoczywasz intensywnie, skoro tak pracowicie ostatnio?:-)

Kajduś napisz jak było u ginka!

Co do mnie to czułam się wczoraj bardzo źle i fizycznie i psychicznie, test negatywny i już musiałam poczyścić intensywnie kanały łzowe. :-(A wieczorem @ przyszła. Więc dzisiaj też dołkowato, ale co robić. Może jutro już będzie lepiej.

Maraniko Wagnies Ewo Vonko i inne 30stki pozdrawki!

witajcie..
Sensi przykro mi z powodu Taty, ale nie wolno się poddawać!! trzeba być dobrej myśli!! trzymam kciuki za Twoje Maleństwo:tak: na pewno będzie wszystko w jak najlepszym porządku:tak: w poniedziałek czekamy na wieści:-)
Kajduś jak Twoja wizyta u gina?? Ty bierzesz luteinę, prawda?? napisz proszę, jak ją przyjmujesz?? buziak:-)

Anusia jak po wczorajszej wizycie?? napisz proszę..

Najeczko przykro mi strasznie..:-( trzymaj się cieplutko!

Carioca jak się czujesz?

Vonko odezwij się..czekamy..

ja jeszcze w pracy..ale już za 3 godzinki weekend:-D

Witajcie 30stki drogie!
Po całym pochmurnym dniu właśnie wyszło słonko:-) Lecę za moment z psem na spacer co by załapać choć kilka promyków;-)
Carioca pewnie kochana leżysz w łóżeczku i odpoczywasz, no i bardzo dobrze:tak: Trzymaj się cieplutko i szybciutko wracaj do formy. Jak tylko będziesz mogła to daj znać co po wizycie u lekarza i jak się czujecie:confused:
Sensi to na pewno trudne, ale trzeba być dobrej myśli nawet wbrew temu co się nam do głów nasuwa. Moja siostra od kilku lat walczy z rakiem piersi, ostatnio też przez zaniedbanie lekarza przeszła usunięcie macicy i wierz mi było nam wszystkim bardzo ciężko. Bo to nie była i nie jest walka tylko o kobiecość, ale o życie, a nie wiele osób to rozumie. Ale najważniejsze, żeby się nie poddawać mimo tego co nam mówią i co sami czujemy. To naprawdę przynosi efekty i po latach zmagań sama jestem świadkiem jak powoli wraca do zdrowia. Wierzę, że Twój tata wróci do zdrowia i zobaczysz jak za jakiś czas będzie bawił się z Twoim dzieciątkiem:tak: Wierzę w to z całego serca i tę wiarę przesyłam Tobie:-) Będzie dobrze:tak: Poza tym trzymam kciuki za usg:-) O to jakoś właśnie w tej chwili to małe cudo pewnie macha do Ciebie rączką:tak:
Najka głowa do góry, jak nie teraz to następnym razem się uda. Ja już powoli we wszystko wątpiłam, a się udało. I prędzej czy później uda się każdej z Was kochane, na pewno:-)

A teraz już niedługo wiosna i same zobaczycie w tych nowalijkowych nastrojach jak się posypią kolejne zafasolkowane:-)

Wagnies, Ewo, Vonko, Anusia, Kajduś, Antilko, Aluś i wszystkie 30teczki pozdrawiam serdecznie i życzę Wam miłego i udanego weekendu

reklama
wybaczcie, ale wkleje to co pisalam na glownym:)

u gina bylo ok- byl dzis mily i zartowal, a zazwyczaj jest raczej powazny
poogladal moje wykresiki, przeanalizowalismy, ucieszyl sie ze mi faza lutealna sie wydluzyla
zrobil mi usg, w lewym jajniku (ten ktory mnie tak bolal od poczatku cyklu) najpierw powiedzial, ze nie widzi nic, a potem swtierdzil, ze jest cos co wyglada na cialko zolte:)
torbieli zadnych nie przyuwazyl.
jezeli nie jestem w ciazy, to w 2 dniu nastepnego cyklu mam zrobic badania E2 i FSH i 10 dnia na monitoring i bedziemy podgladac jak sie rozwija pecherzyk…
czyli monitoring
no i oczywiscie powiedzial, ze te 7 miesiecy ktore sie staramy po przerwie to jest krotko:-Dcaly on... jaki on ma spokoj...
no i tyle

Alek, ja od 3 cykli biore luteine dopochwowa (3x 1 tabl. od 3 dnia wyzszej tempki przez 10 dni wieczorem)
teraz gin mi zapisal luteine podjezykowa, ale mam ją brac dopochwowo. ponoc efekt taki sam, a podjezykowa kosztuje tylko 3 zl, a dopochwowa 30 zl....
generalnie czuje sie ok, biore na noc, bo tak sie lepiej wchlania, rano minimalnie troszke sie wylewa:-Dale jest ok:) pod jezyk bym nie chciala brac, bo chyba niedobra w smaku.. a tak aplikujesz sobie idziesz spac i jest ok:)
a Ty jaka masz zapisana??

maraniko, pozdrawaim, jak sie czujesz mamusiu??
no i sensi juz po wizycie... szkoda ze musimy czekac az do poniedzialku na wiesci...

buziole dla wszystkich, udanego poczatku weekendu:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry