Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
Madziujka tez sie zastanawiam co u Carioci... wlasnie przegladalam watek wrzesniowek i nic nie znalazlam, na 28dni tez nic.... zaczyna mnie to troche martwic....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
), ze u was jeszcze "stary" czas i nic dziwnego,ze o tej porze nikt nie pisze.....

jeny,,, ciekawe czy znowu skonczy sie na slomianym zapale...trzymajcie zebym w koncu ruszyla te swoje 4 litery....

Naprawdę zaczynam się poważnie martwić, może bidula w szpitalu jest:-(
Ja poluję teraz na jakąś elegancką sukienkę, taką codzienno-wizytową
Koniecznie wklej nam zdjęcie śpiworka, uwielbiam te Twoje śliczności oglądać
Wyniki badań immunologicznych robionych zaraz po zabiegu są ujemne zresztą tak jak mówił lekarz niezmiernie rzadko odnajduje się przyczynę niepowodzeń w tak wczesnej ciąży:-(
nie myślę, nie martwię się, będzie co ma być..
pobierz trochę witaminek
czekamy..
plan na jutro mam taki- spanie do południa, potem czytanie książki, a na koniec stepik:-) a w piątek lecimy..:-)
A coś ostatnio mnie nachodzą myśli o jakimś fajnym skręcie, bo włosy mam bardzo proste, na kręcenie mało podatne,teraz dłuższe. I zastanawiam czy przemóc sie i pójść do tego fryzjera.

) bo klientów miała. Do ślubu poszłam w paznokciach "opycanych" bo niezdążyły wyschnąć. Od tego czasu unikam jak ognia. Włoski mężuś farbuje ...heheheheheehe...chce blondyne niech cierpi, a ponieważ mam długie włosy to końcówki raz na jakiś czas mama obetnie. Niestety idziemy w tym roku na wesele i czeka mnie wizyta w tym przybytku...Aż strach się bać!

a do gina kiedy sie w koncu wybierassz?? bo sie pogubilam.... a wyniczki twoich badan?? mialas tez robic??

Niestety muszę chociaż jakiś bakeyage robić, bo na czubku głowy mam już siwe włosy
Z wynikami nie byłam jeszcze u lekarza, może jutro podejdę. Narazie biorę Centrum.Za tydzień mam odebrać wyniki histopatologiczne i zgłosić się do gina.Mam nadzieję,że będzie wszystko ok
Kajduś skąd jesteś ja też chcę na basen, ale brak mi samodyscypliny.Razem byłoby raźniej