Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i jeszcze sie nie zapisalam.. ale jak tylko skonczy mi sie @ to ide;-)
i poprosze o kopniaczki i przypominanie mi o tym!!
Kwestia wieku jest dla mnie bardzo istotna, bo jestem tu wsród staraczek weteranką. Twój przypadek wzmacnia moje nadzieje. Dziekuję, pozdrawiam.:-)

Tylko dbaj o siebie!
Zimą odpusciłam fryzjera, bo czapka i te sprawy, ale teraz to sie juz wybrałam. Obcięła mnie za krótko i jakos tak niedbale, a jesienią ta sama zrobiła mi super-fryzurkę. Zależało mi, by po umyciu sie z nimi nie bawić, bo przecież Dzidzia.. przedtem się udało, teraz nie bardzo. No i na dodatek impreza- w niedzielę robię "roczek" córuni, takie rodzinne spotkanie, ale chciałam jakos ładnie wyglądać, bo zdjęcia pamiątkowe itd.. a tu?
Za tydzien zamierzam wkleic tu zdjatko mojego pozytywnego tesciku!!!!!!!!!! Wiec trzymajcie ciuki!!! na razie jestem 4 dzien na duphastonie a do testowania zostalo mi 6 dni.:-) Glowa mnie boli, brzucho pika raz z lewa raz z prawa, zalewa mnie bialym sluzikiem no i dzis zaczely mnie szczypac sutki ..Ciekawe czy to dzialanie Duphastonu????;-)