Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
).... do domu wrocilam w miare wczesnie tuz przed 18-ta.... i zrobilam lasagne obiecana Joe juz od ponad tygodnia, mnie nie smakowala,ale jemu jak najbardziej... w ogole to nie przepadam za lasagne, zdecydowanie wle ja przygotowywac niz jesc...
i Ty jesteś tego powodem
. nie mogę wyjśc z podziwu dla twoich manualnych umiejętności

brawo

), ale... ten mój bębenek;-). Nie mogę się przyzwyczaić, że jest-ja zawsze szczupła w talii-teraz zapomniałam co to talia;-). i co wieczór,kiedy staję przed szafą mam dylemat jaki worek na siebie włożyć.
.Nie przytyłam ani w tyłku, ani w ramionach, ale piłkę to-podobno-mam pokaźną. Do 18 tygodnia praktycznie nie było nic widać-teraz gigant rośnie w expresowym tempie

. kobity w mojej pracy są zszokowane, a ja z nimi:-):-):-):-). dzidziolek kpswa cały dzień, a najlepiej lubi, kiedy mamuśka zje obiad-wtedy nabiera dodatkowej energii. Efekt:chętni mają darmowe przedstawienie pt. "jak rusza się brzuch"

)
A jak dzisiaj? Nie warto nerwów i zdrówka tracić na takie osoby, ale wiem, ze łatwo to pisać, wykonanie trudniejsze. Moja praca tez dość stresująca, z innych powodów i dużo psychicznie mnie kosztuje, wciąż pracuje nad tym, żeby jednak dbać trochę o siebie i dystansu sie uczyć. Teraz to szczególnie ważne, kiedy staranka są.
, tym bardziej, że ginka mówiła, żeby się jeszcze trochę poobserwować, a ona potem to poogląda.:-)
A że brzusio rośnie to prawidłowo, pozdrowionka dla maleństwa!
Nie dość, że w szpitalu musisz leżeć i to w łóżeczku ciągle i o dzieciątko się martwisz to taki jeden problemy stwarza! A te myszy na niego to komputerowe nasyłasz?
A najważniejsze, ze obraz usg prawidłowy!