reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dziewczynki, co z wami? wszystkie na weekend pojechaly??
Alus, gdzie jestes??
wagnies., slodkich snow:)

reklama
no co to za puchy? to ja tu wpadam zobaczyc co tu u staruszek :cool2: slychac a tu nikogo!
Ech pewnie dlatego, ze wszyscy oprocz mnie moga sobie strzelic wiosenny spacerek :baffled: wiec zycze milego wieczorku, papa!

Witajcie,

Ja dzis caly dzien pracowalam u rodzicow w ogrodzie: obcinalismy drzewa, kosilam trawe, grabilam liscie... a teraz padam ze zmeczenia...

Carioca ja nie spacerowalam ale za to jutro sie wybieram na "spacerek" ze znajomymi na Kudlacze...

Cześć dziewczyny.:happy:
Pytałyście co ja tak biegam, ano same niedługo zobaczycie, przynajmniej niektóre..;-)
A tak poważnie, to nazbierało sie trochę różnosci i trzegba było poudzielać korepetycji siostrzeńcowi, połazić z Niunią po parku póki ładnie, zadbać o dom, coś ugotować, przypilnować Szkraba, bo właśnie nauczyła się raczkować, :szok: czym mnie wprawiła w stan ogólnego szoku, bo już przestalam wyczekiwać, że zacznie, raczej rwie sie do chodzenia, a tu proszę jaka niespodzianka- i teraz już nie ma miejsc, do których nie można dotrzeć. Na razie to jest nieudolne, ale postępy są z każdym dniem. Jeszcze wczoraj chodziła głównie do tyłu, potem z nogami prostymi w kolanach, a dziś już techniką mieszaną.
A dodatkowo pracuje nad stronką Martyni. Na razie jest ascetyczna, ale powoli się uczę. No i mam sporo zaległosci, bo przecież roczek stuknął, a tu trzeba uzupełnić od początku.
Podaję link i zapraszam do odwiedzin.

Blog martynia na www.smyki.pl

Pozdrawiam i życzę dobrej nocy.

Dzieńdobry, dzieńdobry!:-D
A gdzie jesteście? Ja kończę i ja zaczynam?:confused:
Wstawać, juz po południu!!!:rofl:
Ja rozumiem, że niedziela, ale żeby spać do południa? Moje dziecię śpi, ale już pierwsza drzemka, pobudka dziś wyjątkowo późno, bo o 8. :happy:

No dobrze, to jeszcze poodpoczywajcie, póki mozecie.:wink:
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.:happy:

witajcie:-)
ale puchy u nas..:confused:

Najeczko jak weekendzik się udał? w taką pogodę to pewnie było super:tak:
Kajduś no i jak Twój monitoring? rosną pęcherzyki??:-)
Carioca jesteś już w domku? jak się czujesz? uściski:-)
Antilko a gdzie Ty??????????:confused:
Ewuś co tam u Ciebie?
Vonko, Wagnies, Sensi, Maraniko :-)

a ja weekend zaczęłam już w piątek:-) wieczorkiem byłam ze znajomymi w knajpce szantowej, wczoraj umyłam wszystkie okna:szok: :-D i wreszcie wpuściłam do domu wiosnę:tak:w nagrodę mężuś zabrał mnie na smaczną kolacyjkę :-) dzisiaj byliśmy na spacerku, a wcześniej poruszaliśmy się w klubie (ja stepik, mężuś siłownia;-) ), teraz siedzę sobie przy otwartym balkoniku, powietrze jak w lecie, w cieniu jest 21 stopni:tak:
i jak pomyślę, że jutro do roboty, to aż mnie..:wściekła/y:
ale nic to..przecież jeszcze mamy weekend..:-D
buźka dla Was!

Witajcie!
Wracam, a tutaj tak mało pościków...
Było fajnie, dużo łazilismy, a trochę nawet wspinaliśmy się. Pogoda piękna. Tylko trochę za krótko, ale na dłuższy wypad do wakacji trzeba poczekać.
Kajda właśnie jak Twój pęcherzyk? Jak Ci minął weekend? Mam nadzieję, że z tą pracką szybko poszło...
Carioca jutro wychodzisz do domku?:-)
Wagnies jak Twój spacerek?
Novaczka to świetnie, ze Twoja córeczka takie postępy robi, niedługo to dopiero będziesz za nią biegać!:tak:
Aluś mi też się nie chce o robocie mysleć, tym bardziej, ze jeszcze dzisiaj muszę coś do niej zrobić.:no: Ale jeszcze jednak weekend!
Antilko Ewo Vonko ujawnijcie się! Pozdrawiam Wszystkie 30stki!

reklama
Do góry