Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale w sumie rower w takim towarzystwie - jadę! ;-)

Teraz jak ma przyjść do mnie to niech przychodzi szybciutko, a potem niech spada na dłuuugo! Kciuki za Twoją nową pracę będą zaciśnięte, a co to za pracka?
, kwitną od maja do sierpnia! Kiedy chabry nie wiem dokładnie, ale podobnie pewnie, bo pięknie w zbożu wyglądają! Menu apetyczne!:-)
) ,no ale jak trzeba to trzeba... mamy dalej kontynuowac staranka,bo nigdy nie wiadomo a i czuje,ze po raz pierwszy od dawna chyba "zalewa" mnie sluz,wiec szkoda by bylo nie wykorzystac.... wyniki beda wyslane do niej albo bezposrednio do ginekologa,wiec jestem cala zadowolona....
my się też uszczuplamy z mężem z tym, że on na siłowni, a ja stepik, ale za to w jednym klubie:-) i jutro też idziemy
Ale na razie pracujcie, skoro dobry czas!
No i jednak jakiś zakup jest i to całkiem spory!
Tyle, ze może się to bardzo szybko zmienić! Może nie...Tylko, żeby ta @ znowu nie bawiła sie ze mną w chowanego, bo jest to okropne. W zasadzie dopiero 12 dzień wyższych tempek...Antila czekam tylko na haslo i spotkanie zalatwione ;-)Wagnies coraz ładniej w Kraq, czyli coraz bliżej do naszej kawki :-)
Kajda ja jestem chetna na rowerek bo tez nie mam z kim isc :-(taki ładny dzionek a wy na bb siedzicie?? no nie....ktora ze mna na rower pojdzie, bo nie mam z kim...
Carioca ponizejm podaje Ci url'a do strony zus-u z obowiazujacymi przepisami dotyczacymi zasilku macierzynskiego:Wagnies - serdeczne dzięki - czyli na macierzyńskim dostanę 100% podstawy mojej pensji - dobrze zrozumiałam?
Nie udalo sie... :-( Nie udalo sie....:sick: Bylo mi tak cholernie przykro.. No bo skoro pecherzyk , wyniki i wszystko inne bylo w 100% OK to dlaczego? Napewno nie znajde odpowiedzi...Troche ciezko pogodzic sie z faktem ze wlasciwie nie ma zadnej przyczyny naszych niepowodzen a fakt nieudanej inseminacji tylko dobija... Ale...Zycie plynie dalej .... Na kolejna inseminacje nie mamy szans bo nikt nam tu nie da kolejnego co najmniej tyg. urlopu... szkoda slow..Na razie zawieszamy starania... Przynajmniej do wakacji... Jestem wykonczona psychicznie... Musze odpoczac...Moze wrocimy do tematu w wakcje... Nie wiem...